Képeslapok a mai Európából

2024. június 01. 07:08

Nekünk is mocskos, a közbiztonságot lassan hírből sem ismerő, állandó terrorveszéllyel terhelt kuplerájt kellene csinálnunk a hazánkból.

2024. június 01. 07:08
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

„Napi hatmillió forint büntetés fizetésére ítélte Magyarországot az Európai Bíróság (az EU politikai furkósbotja). Az ítéletet azonban nem hirdetik ki, csak a választások után, nehogy »megzavarják a választókat a választások előtt«.

Indoklás: Magyarország védi határait és az illegális migránsokat visszafordítja a kerítéstől.

E helyett azt kellene tennünk, hogy a határvédőket kövekkel, betondarabokkal megdobáló, időnként a kerítésen átlövöldöző bűnözőket be kellene engednünk, meg kellene kínálnunk őket teával, szépen meg kellene kérnünk őket, hogy adják be nyugodtan menedékkérelmüket, annak elbírálásáig etessük-itassuk őket, szállásoljuk el, persze nem holmi zárt táborokban, az »embertelen«, hadd mászkáljanak szabadon, ahová csak akarnak, aztán ha esetleg kiutasítják őket, akkor már ne találjuk meg egyiket se, soha többé.

Tehát nekünk is mocskos, a közbiztonságot lassan hírből sem ismerő, állandó terrorveszéllyel terhelt kuplerájt kellene csinálnunk a hazánkból.

A mai, a mostani, a jelenlegi, a »felvilágosult«, a »modern«, a »woke«, a »szabad« Európává kellene varázsolni ezt az országot, hogy a fényességes Európai Bizottság ne fizettessen velünk napi hatmilliót, hogy a brüsszeli gazemberek, Webertől Von der Leyenen át Verhofstadtig és Freundig befogják végre a pofájukat és megveregessék a vállunkat.

Fontos kiegészítés: az EU egyre több országa töpreng azon, hogy a háború elől menekülő ukrán férfiakat kiadják (visszaadják, kitoloncolják) Ukrajnának, Ukrajnába.

Ebben sajnos élen jár Lengyelország új, hazaáruló, brüsszelita kormánya. Beszámolók, interjúk szerint a frissen »kiképzett« és a frontra hurcolt ukrán »katonák« túlélési ideje három óra. Vagyis az EU a biztos és elkerülhetetlen halálba készül küldeni azokat, akik éppen az elől menekültek ide.

Vagyis a mai Európa azokat, akik nem menekülnek semmi elől, csak unják a teveürülékes sivatagjukat és jobban akarnak élni munka nélkül, szeretettel befogadja, dédelgeti, ellátja mindennel. Azokat pedig, akik valóban a háború és a biztos halál elől menekülnek, visszaadja szörnyállamuknak, visszazavarja őket a biztos halálba…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tésztagyári szakmunkás
2024. június 01. 23:08
A lengyel jogállamban így fogadják az agysebészeket (természetesen drótkerítés is van) https://www.youtube.com/watch?v=M5qAKPucErc
alexandrosz-2
2024. június 01. 11:54
"Tehát nekünk is mocskos, a közbiztonságot lassan hírből sem ismerő, állandó terrorveszéllyel terhelt kuplerájt kellene csinálnunk a hazánkból." Nehéz volt, de megcsináltátok nyilasok unokája, trágár geci szlovákrendszámos, népszabadságos zsidócsicska. A magyarok elleni harcotokban, amit zsidó parancsra folytattok a cigányok a biológiai fegyvereitek és nem ismertek kegyelmet. Naponta rabolnak ki, vernek meg, kisiskolásokat, fosztanak ki, gyilkolnak le időseket, országszerte. De a kommunista gyilkos kisunokája erre betiltja a cigánybűnözés szót a magyarnak hazudott parlamentben, amiben ott tobzódnak a zsidó kettősállampolgárok a lebukás legkisebb veszélye nélkül. Ezek vagytok ti zsideszes gecik. Szart se értek.
magyarszo
2024. június 01. 08:23 Szerkesztve
"Tehát nekünk is mocskos, a közbiztonságot lassan hírből sem ismerő, állandó terrorveszéllyel terhelt kuplerájt kellene csinálnunk a hazánkból." A "Nyolcadik utas a halál" című film pont ezt a témát mutatja be. https://videa.hu/videok/tudomany-technika/star-wars-kod-reszlet-04-haboru-matrix-orban-viktor-aTeadYVtqdcGXGXh Az űrhajó utasai egy jól működő társadalmat modellez. Az úrhajó célját a megbízó vállalat irányítja arra a bolygóra, ahol a szörny rátapad az egyik űrhajósra. Ez a megbízó vállalat az a háttér hatalom, aki világ kormányt akar. https://videa.hu/videok/hirek-politika/reszlet-az-and-game-cimu-haboru-amerika-raketa-VI2IXgVDrkyxPc8y Ez a rátapadó szörny az illegális migráns, akiket tudatosan tolnak rá a jól működő társadalmakra azért. hogy a lopott idő című filmben bemutatott állapotokat érjék el. Ön kedves Zsolt, az az űrhajó kapitánya akinek figyelmeztetését nem értik az emberek.
Novicsok-5
2024. június 01. 07:43
Nem lesz kupleráj a hazánkból. A kínai rendőrök gondoskodnak róla. Az illegális migrációval nem kéne felvágni, ha már behívtátok a sok vendégmunkást az országba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!