Havas Henrik alpári módon rúgott Orbán Viktorba

2024. június 20. 13:08

Havas túl azon, hogy alpári módon minősítette a miniszterelnököt, még az alapvető sportbaráti gesztusra is képtelen volt.

2024. június 20. 13:08
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Havas Henrik / Youtube/ATV 

„Egy Újpest-szurkoló ismerősöm felhívta a figyelmemet Havas egyik posztjára. Érdemes felidézni belőle egy gondolatot, ami tűpontosan megmutatja a »tanár úr« sérült és frusztrált személyiségét:

»Pár napja Fodor Gáborral készítettem interjút. Ő mesélte, hogy egy kollégiumi szobában laktak a jelenlegi nemzetvezetővel. A falon csak lila-fehér Újpest poszterek voltak, na és természetesen Törőcsik András kiemelt helyet kapott. Fodor még azt is bevallotta, hogy Viktor néha elcsalta a Megyeri útra. Nemrég arról írtam, hogy mint köztudott, az ember cserélhet feleséget, sőt még hazát is, de csapatot sohasem. Ez a mocskos áruló, Orbán Viktor képes volt felavatni a Fradi Groupama Arénáját. Szerintem ez nagyobb bűn, mint az, hogy 1849 és 1956 után oroszbérenc lett.«

Ferencváros-szurkolóként nem sok dolog érdekel kevésbé, mint az, hogy mi történt és mi fog történni a lila-fehérekkel, én inkább számolom sorban a bajnoki címeinket.

Azonban ez a Havas-poszt engem is felhúzott.

Arról ír a magát polihisztornak gondoló középszerű alak pátoszosan, hogy sok mindent lehet cserélni, de csapatot sosem. Ez nagyon szép gondolat, tehát ebből az következik, hogy egy csapatnak szurkolni az egy testi-lelki közösség. Egy család. Tehát belerúgni, mocskos árulónak nevezni – itt egy pillanatra vonatkoztassunk el attól, hogy kiről írta ezt Havas – egy szurkolótársunkat több mint gusztustalan dolog, igazi bűn.

A DK-s Gréczy Zsolttal egész biztos, hogy semmiben sem értünk egyet, politikai munkássága egyenlő a nullával, de Gréczy fradista, ezért fel sem merül bennem, hogy megkérdőjelezzem azt, hogy szereti a Ferencvárost. Havas túl azon, hogy alpári módon minősítette a miniszterelnököt, még az alapvető sportbaráti gesztusra is képtelen volt. Méghozzá azért, mert egy összeférhetetlen, nagyképű és ami a legrosszabb, középszerű celeb, egy gonosz kis médiapukkancs. Azt hittük, már nincs lejjebb, de sajnos ismét bebizonyosodott, hogy még mindig van.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. június 23. 09:36
Látod,Balázs,a tények,azok tények… A te feladatod Bástya et.imádata…🤷‍♂️
takasheel
2024. június 21. 13:57
Ez kicsoda?
Osztap_Bender
2024. június 21. 07:45
Nézd csak hogyan terpeszkedik, pöffeszkedik ez a szar. És ezt tolja a képünkbe a fideszes mandiner. Hát van ezeknek szemernyi eszük, becsületük? Ezzel a ganajjal igyekeznek elijeszteni saját szavazóikat, saját maguktól? Vagy netán ez "göbbelsztóni" legújabb "felettébb ravasz" propaganda húzása?
altercat1
2024. június 21. 06:01
Marhaság amit ez a zizé böfög. Játékosok is cserélnek csapatot, így ha átmegy valahova a kedvenc, akkor a szurkoló megy utána.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!