„Alig várom, hogy korunk Philipje bemondja erre a kétmilliót” – Hont András is reagált a TISZA Párt szombati tüntetésére (VIDEÓ)

2024. június 08. 15:10

Mérsékelt érdeklődés övezte a Hősök terére szervezett demonstrációt.

2024. június 08. 15:10
null

Nyitókép: Facebook

„Alig várom, hogy korunk Philipje bemondja erre a kétmilliót, a média meg átvegye. Persze ügyesen fényképezett képekkel lesz tele az összes felület, ez meg itt a valóság” – írta Facebook-oldalán megosztott videójához Hont András, amelyen jól látható:

elmaradt az a hatalmas tömeg, amire Magyar Péterék számítottak a Hősök terére szervezett szombati tüntetésen. 

A videót alább tekinthetik meg:

 

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. június 09. 07:19
"Kétes jún08. 15:26 Az élő közvetítésből kiderül, hogy nem szervezték meg kellő alapossággal a szeánszot. Nincs vízosztás. Nincsenek folyosók az ápolásra szorulók gyors elszállítására. Ez az ember akar egy országot vezetni? Agyrém!" Mondjuk az önkormin nem pont az ország vezetéséről van szó — de amúgy egyetértünk…
Jamie007
2024. június 08. 21:18
KISZárad a Tisza..
szarvas-2
2024. június 08. 19:27
Múlóban a varázs. Érdekes lesz,amikor a dugdosott emberei elkezdenek majd csetleni botlani. A CIA vakarja a fejét.. :)
paracelsus-2
2024. június 08. 18:49
A jobbosok imádnak minden odaátról átlógó, nem feltűnően ostoba faszt tövig nyelni. Akár félig lankadt, akár egészen petyhüdt, sorban állnak tátott szájjal. Legyen az a bukott Schiffer, legyen az a sehonnai Hont, teljesen mindegy, csak jobbos ne legyen a répa. Ahelyett, hogy arra figyelnének, mit mond, Békés Márton, Kiszelly Zoltán, Földi László, Horváth József, Szikra Levente, Halkó Petra Vagy Petri Bernadett, minden odaátról áthallatszó röffenéstől és böffenéstől összepisálják magukat. A régi beidegződés örök: A szakértők, az intelligens, az értelmes, a szép és a humoros emberek, kizárólag balosok lehetnek. További jó cumizást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!