Orbán Viktor: 44 év után újra meghódítjuk a világűrt

2024. május 31. 18:16

Sok szerencsét, Uraim! – írta bejegyzéséhez.

2024. május 31. 18:16

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: Facebook

Korábban beszámoltunk arról, hogy Kapu Tibor 32 éves gépészmérnök lehet a következő magyar kutató űrhajós, tartalékos űrhajósnak pedig Cserényi Gyula 35 éves villamosmérnököt jelölték ki. Kapu Tibor elárulta: annak ellenére, hogy Cserényi Gyulával már két éve az űr világába készülnek, még mindig nehéz elképzelniük azt, milyen is lesz igazából odafent. Orbán Viktor miniszterelnök találkozott a két űrhajós aspiránssal, a találkozóról egy fénykép is készült, melyhez a következőket írta: 

A végtelenbe és tovább! 44 év után újra meghódítjuk a világűrt. Sok szerencsét, Uraim!

 

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. május 31. 21:20
Nem hódítotok meg semmit. A NASA feltaxizza a két díszmagyart. Ennyikeh. Olcsó színház ez.
2024. május 31. 20:38 Szerkesztve
Cigánytábor az égbe megy (Makar Csudra) avagy Anettka II. űrséta. Megaloman agymenés... (nemsoká cigánygyerekekl potyognak az égből is)
Muki46
2024. május 31. 20:20
Annyira fölösleges pénzkidobás. Az űr nem akar bennünket, fehérjéből épült embereket, és ezt érthetően sugározza nekünk. Persze van, aki nem akarja a legegyszerűbb dolgokat sem megérteni.
lauderstenonis-2
2024. május 31. 20:17
Fizettek az Axiom Space-nek, hogy vigyenek fel egy magyar űrturistát. Csudálatos teljesítmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!