Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Külföldi támogatója is akadt Szentkirályi Alexandrának (VIDEÓ)

2024. május 12. 18:52

Bevetetette nála, amit Karácsony nem tud: angolul beszélgetett vele.

2024. május 12. 18:52

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje egyik legutóbbi köztéri aláírásgyűjtése során még egy külföldi támogatót is szerzett – derült ki a közösségi oldalán közzétett videóból.

A fiatalember érdeklődve lépett oda a kormánypártok standjához, és beszédbe elegyedett a helyszínen lévő jelölttel. Mint kiderült, a férfi a magyar barátait jött meglátogatni, és nem fogott ki rajta a Szentkirályi név kiejtése sem.

A főpolgármester-jelölt azt kérte tőle, hogy győzze meg az ismerőseit, hogy szavazzanak ő rá, ha tisztább és élhetőbb Budapestet szeretnének.

Olyan ember vagyok, aki megoldja a dolgokat, nemcsak beszél róluk”

Szóval, én vagyok a megfelelő személy” – jelentette ki Szentkirályi.

Erre a férfi úgy reagált: „Remek leszel!”

Ezt is ajánljuk a témában

„Budapest olyan turistákat érdemel, akik tisztelik és értékelik a várost”

A videóhoz fűzött kísérőszövegben a jelölt még arra is kitért, hogy 

a buliturizmus mellett a nagy költési hajlandóságú turistákat és a minőségi turizmust is támogatjuk.

 Budapest olyan turistákat érdemel, akik tisztelik és értékelik a várost” – írta.

A vontkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

 

 

Összesen 532 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 03:19
🍓 ️ ­­É­r­t­é­k­­­e­­l­d­­­ ­a­ ­­­s­­­z­­e­x­­­i­­­ ­­p­­­u­­n­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
csapláros
2024. május 13. 10:00 Szerkesztve
Conduct 2024. május 12. 22:55 • Szerkesztve ..."Annyit még elmondanék szarházi fityiszesek hogy legalább annyira utálunk titeket mint ti minket."...TITEKET??? Kik vagytok TI,szerencsétlen megvezetett patkányai a baloldali, az országot legszívesebben a tengerhez vezető patkányfogóknak??? Minden épeszű választó SAJNÁL benneteket és leginkább a HAZÁJÁT és FŐVÁROSÁT, a lakóhelyét sajnálja, hogy BOSSZÚBÓL, INDULATBÓL és nem az eszére hallgatva teszi magát oda ahová. Ha a Karigeri helyett továbbra is a kiégett, belefásult polgi marad, akkor sem jutott volna a főváros ennyire az ebek 30-adjára... Demszkáj nem volt annyira elvetemült, mint ez a Karigeri diszlexiás balfasz állatkertben mutogatandó díszpéldány, akit PAJZSRA EMELTETEK a magatok minősítésére, és aki mellett a Kádár korszak a Boldog Békeidők voltak, mert igaz, hogy szinte lófaszt nem fejlődött a város, de LEGALÁBB MEGŐRIZTE romosan is a háború előtti értékeit, bármennyire is rontották (Várpalota, Spenótház, 1-2 szoci barmolvány).
imruskaén
2024. május 13. 06:52
Pedofilvédö fideszes patkány.
2024. május 12. 22:55 Szerkesztve
Annyit még elmondanék szarházi fityiszesek hogy legalább annyira utálunk titeket mint ti minket.Ha picit lennétek jobb fejek nem K.G.-re szavaznánk.De mivel faszfejek vagytok és nincs olyan rajta kívül aki nem Orbánhoz köthető rá fogunk.Ha más hozadéka nem is lesz mint hogy megüt titeket a guta,már megérte.Írom ezt peremkerületiként akinek az Örs vezér térnél beljebb semmi dolga,az sem érdekel ha nem lehet autóval átjutni Budára soha többet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!