Élő adásban jelentette be, hogy fél éve van hátra

2014. szeptember 16. 10:31

Dave Benton híradós kilenc éve az illionis-i WCIA-TV munkatársa. Csütörtökön élő adásban jelentette be, hogy halálos beteg, és legfeljebb hat hónapja van.

2014. szeptember 16. 10:31

Benton a hírek szerint évek óta küzd az agydaganattal. Néhány hónappal ezelőttig úgy tűnt, az első kezelés sikeresnek bizonyul, és a híradós meggyógyulhat. Csakhogy a daganat nem sokkal ezután visszatért, és elhelyezkedése, mérete miatt az orvosok nem tudják megműteni. A kétgyermekes édesapa elmondta, a sugárterápiát ugyanezekből az okokból nem alkalmazhatják az orvosok, ezért most belement, hogy a szakemberek egy kísérleti antitestterápiával próbálkozzanak.

 
„A kezelés lényege, hogy lelassítja a tumor növekedését, aminek köszönhetően nyerhetek egy-két extra napot, hetet” - árulta el a tévés, aki azt mondta, azért ment bele a kísérleti terápiába, hogy időt nyerjen. – Szeretném, ha még lehetne az életemben egy olyan pillanat, amikor megállok, és visszanézve azt látom, helyesen cselekedtem, hogy segítettem a nézőimnek, hogy szolgáltam őket, ahogy az erőmből telt” - mondta, majd hozzátette, reméli, lesz még ideje erre.
 
Benton hozzátette: részéről belenyugodott a helyzetbe, és mint újjászületett, hithű keresztény, reméli, hogy Isten majd gondoskodik szeretteiről.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
David Karúszó
2015. február 07. 08:53
Szenzáció. Nézettség. Csak hogy a két legnagyobb okot említsem. Egyébként, még mindig jobb ha csak bejelenti, minthogy inkább lelője magát, mint 1974-ben Christine Chubbuck. http://en.wikipedia.org/wiki/Christine_Chubbuck
A helység galagonya
2014. október 02. 11:21
" Szeretném, ha még lehetne az életemben egy olyan pillanat, amikor megállok, és visszanézve azt látom, helyesen cselekedtem, hogy segítettem az embereknek, hogy szolgáltam őket, ahogy az erőmből telt.” Ezt kívánom Orbán Viktornak is.
Catullus
2014. szeptember 24. 15:06
Rajta kívül még sok ezren élhetnek ezzel a tudattal - sajnos. Nem kéne nyilvánossá tenni a lassú haldoklást, Az usában ez biztosan hírértékű, nem ismerik a viselkedés eleganciáját.
Zokni
2014. szeptember 17. 15:53
Megtehetném, de nem gúnyolódom rajta. De ilyesmi nap, mint nap megtörténik hívő "testvérek" között. De a tévében való szerepeltetése ízléstelenség a műsorkészítők részéről. És ízléstelenség az ide beválogatása is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!