Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

SZT-tiszt lista: tagadnak az érintettek

2011. március 01. 17:15

Az Index négyet megkeresett azon személyek közül, akik szerepelnek a kedden nyilvánosságra hozott, szt-tisztek neveit tartalmazó listán. Hárman tagadták, hogy tisztek lettek volna, a negyedik férfi azt mondta: ha az is lett volna, nem mondhatná el.

2011. március 01. 17:15

Négy olyan embert sikerült elérnie kedd délután az Indexnek, akik szerepelnek azon a listán, amelyet a hódmezővásárhelyi Emlékpont hozott nyilvánosságra a szigoruantitkos.hu weboldalon.

Balás Csanád az Indexnek azt mondta, nem tud róla, hogy szt-tiszt lett volna. A férfi a hírportáltól hallott először a listáról, csak úgy, mint Teszler István, aki szintén az Indextől értesült arról, szerepel a listán. Teszler is tagadta, hogy szt-tiszt lett volna. Czibolya Árpádot is meglepetésként érte, hogy létezik ilyen lista és az, hogy szerepelne rajta. A férfi azt mondta az Indexnek, hogy hivatásos katona volt, de szt-tiszt nem.

Ehhez nem lehet mit szólni” – mondta a telefonban az Index megkeresésére dr. Töttös Gábor főiskolai docens. „Ha az is lettem volna, nem mondhatnám el” – jelentette ki, aki szerint titoktartás köti az akkori tiszteket, és nincs, ami ez alól feloldja őket.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2011. március 02. 12:06
A TV2 felhívta Boros Imrét, hogy mit szól hozzá. "Az nem én vagyok, összekevernek valakivel, az adatok sem azonosak." Undorító seggfej. Megyót nem találták, mert külföldön van. Ki hitte el neki, hogy az IMF tárgyalások titkosságának a védelme volt a feladata? Neki ez kurva jól jött, mosolyogva válaszolhat, én megmondtam.
Trükkök Százai...
2011. március 02. 11:28
Ahogy Bástya elvtárs mondta : "-Hallottam!...Nem értem!?!..."
states
2011. március 02. 11:04
Olyan ez, mint Biszku-per: értelmetlen, és a kutyát sem érdekli már. Tudják ezt az illetékesek is, ezért is vártak vele mostanáig...
cutcopy
2011. március 02. 09:09
„Ha az is lettem volna, nem mondhatnám el” Ha nem lett volna az, elmondhatta volna..)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!