Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Ügynökök, spiclik, egyéb hazaárulók

2024. május 22. 05:48

Miközben a baloldal külföldi ügynökségként működik, saját bűneivel vádolja a kormányzatot.

2024. május 22. 05:48
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

„E téren sincs új a nap alatt, hiszen a legújabb messiás, Magyar Péter is ebből a merítésből kapott szárnysegédeket: EP-listájának második helyére a szuverenista-patrióta politika egyik legfőbb globalista elnyomója, a Facebook-Meta ültethette be a londoni jogtanácsosát, de még két másik, egyértelműen a Soros-hálózathoz köthető név, Weisz Viktor és Bujdosó Anna is felkerült a jelöltek sorába. Magyar csapatát erősíti az ügynökmúlttal vádolt Deák Boldizsár kétes hírű üzletember is, s a sor hosszan folytatható.

Az egész baloldali piramis tetején pedig továbbra is a Gyurcsány család áll, s az a Dobrev vádolja rikácsolva a kormányt azzal, hogy kirángatná Magyarországot az Európai Unió­ból, akinek regnálása alatt nem néhány külügyes levélbe kukkantottak bele az oroszok, hanem a 2006 utáni, számukra is nehéz idők alatt egyenesen ők helyettesítették a magyar nemzetbiztonsági szolgálatot. Ne feledjük el, hogy a Gyurcsány család legközelebbi barátja, a régi harcostárs Szilvásy György felügyelte akkoriban a titkosszolgálatokat, s a vezető posztokon is KGB-s időkben kiképzett régi motorosok ültek. 

Habár az emlékezetes kémperbotrányos bírósági eljárásában másodfokon felmentették az első fokon még börtönre ítélt Szilvásyékat, az azóta a titkosítás alól feloldott kormányzati és ügyészségi dokumentumokból feketén-fehéren kiderült, hogy valóban kiszolgáltatták a nemzeti érdekeket Putyin köreinek. Mint emlékezetes, Gyurcsány emberei attól tartva, hogy a jobboldal felé szivárogtatnak a Nemzetbiztonsági Hivatal emberei, elfogadták az orosz titkosszolgálat (FSZB) helyettes vezetőjének felajánlását, hogy azok saját ügynökökkel átvilágítják és megbízhatósági szempontból megvizsgálják a Nemzetbiztonsági Hivatal 16 vezető munkatársát, többek között poligráfos eljárást is végezve rajtuk.

Na ezek beszélnek most az unió útján gyakorolt nemzeti szuverenitásvédelemről, s ezek próbálják a magyar érdekek elárulásával hírbe hozni a kormányzatot!”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:12
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­é­k­­e­l­­­d­ ­­a­ ­s­­z­­­e­x­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­c­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Valodi
2024. május 22. 17:53
AROON 06:49 "Nincs önkritikája. Nincs embersége. Nincs SEMMILYE." ... höhöhö - igen! Csak a harmadik nem stimmel: "37. Azt tapasztaljuk, hogy kevés kiválasztott ember aránytalanul nagymértékben részesedik a javakból, mint például egy törekvő, de „jó” kapcsolatokkal nem rendelkező polgár. Ez a jelenség olyan méreteket ölt, hogy amennyiben a fennálló jogrend, és az annak érvényesítésére szolgáló intézményrendszer keretei között nem bizonyítható a törvényszegés, kiderül, hogy a jogrend és az intézményrendszer nem képes érvényt szerezni az erkölcsi elvárásoknak. 117. Manapság nincsenek szabadon elfoglalható földek, mint a római korban, azonban vannak uniós források. Azt tapasztaljuk, hogy az uniós pénzek egyesek számára úgy állnak rendelkezésre, mint a rómaiaknak a frissen hódított földek. Ez olyan mértékben vállalhatatlan része a mai magyar közéletnek, amit a keresztény értelmiség nem tud és nem is akar tovább magyarázni." http://www.keesz.hu/content/dokumentumok/ujra_
atti64
2024. május 22. 17:31
A KÉPEN 2DB PATKÁNY LÁTHATO!!!!!!!!!!!!!!!!!CSAK PATKÁNYOK FOGNAK RÁJUK SZAVAZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyaloggos
2024. május 22. 14:43
Te Huth! AZÉRT ne tegyetek már úgy, mintha pl. Magyar Péternek semmi köze nem lett volna a FIDESZ -hez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!