Az ellenzék napok óta riogat

2020. december 07. 12:58

Orbán Viktor folyamatosan egyeztet az Unió és a tagállamok vezetőivel.

2020. december 07. 12:58
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Miközben az ellenzék szerint az uniós vétó miatt a magyar miniszterelnök végképp elszigetelődött az Unióban, eközben a kormánypárti elfogultsággal éppen nem vádolható Politico ma Európa negyedik legbefolyásosabb politikusának választotta Orbán Viktort, aki ezzel megelőzi a listán többek között a francia elnököt. Miközben az ellenzéki szivárványkoalíció tagjai napok óta azzal riogatnak, hogy a miniszterelnök ki akarja vezetni hazánkat az Unióból, eközben Orbán Viktor folyamatosan egyeztet az Unió és a tagállamok vezetőivel, hogy a magyar érdekek maradéktalan figyelembe vételével szülessen megállapodás az uniós költségvetésről és a helyreállítási alapról. Tudják: »Nem Moszkvicsokat, hanem Volgákat. És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2020. december 07. 14:22
A legfontosabb kommunikációs fegyverük a zsarolás lesz majd a 2022 előtt begőzöltetett proliknak, támogass minket akkor ha neked rossz, mert ha nem támogatsz visszajön azorbán. És akkor neked kampec. Ezért aztán, ha a lányodat megbasszák a betelepített homoki niggerek, szavazz ránk, mert visszajön a zorbán, és ha neked kell eltartanod a depriváltakat, akik ezentúl nem csinálnak semmit a bűnözésen kívül, gondolj arra, hogy visszajön a zorbán, és neked kampec. Ha meg nem akarod, hogy a kisgyereked ne tanulja meg, mi a fiú és a mi a lány, vagy nem szeretnéd, hogy buzimikulás adjon neki ajándékot, gondolj arra, hogy visszajön a zorbán, és akkor mi lesz. És ez fog majd folyni a nap 24 órájában minden nap nonstop. Minden demokratikus hírcsatornán. Ja igen, mert demokráciában már csak ilyen lehet.
Aerion
2020. december 07. 14:13
Elképzelhető, hogy a magyar választók egy jelentős része annyira gyűlöli a hatalmon lévőket, hogy megszavazza ezeket vezetőnek. A program adott. Nem egészen úgy van fogalmazva, mint ahogy azt én tettem, de az értelme ugyanaz. Mert m i n d e n k é p p e n ezt a programot valósítják meg. Mindenképp ez fog történni. De hány ember támogatja Magyarországon az illegális bevándorlást? Hányan szeretnének megemelt adót fizetni? Hányan akarnak lemondani a család és gyermektámogatásról? Hányan akarják, hogy a gyerekük legyen kitéve az elembétékú propagandának? És hányan akarják azt, olyan jogbiztonságban éljenek, amiben felrúgják az alkotmányosság kereteit? Mindezeket nem lehet megtenni következmények nélkül. Márpedig meg fogják tenni őket, mert ez a nevesített programjuk. Vagyis valójában arra készülnek, hogyan verjék le a magyar ellenállást. És ez a valódi program, ami 2022-től életbe lép, ami ugyancsak definiálva van abban, hogy 'vigyázzunk egymásra'. Mert ez a legalapvetőbb önérdekük - hiszen az egész társadalommal szemben fognak politizálni egyfelől azzal, hogy megvalósítják mindazt, amit ígérnek, csak máshogy azzal megspékelve, hogy ha ezt nem akarod, majd visszajön a patás, és akkor mi lesz. Na. Ennyi a lényeg. Ez a programjuk. Ez lesz a magyar valóság 2022 után. Ha a magyarok nem lesznek észnél.
írmag
2020. december 07. 14:09
Köszönet és továbbra is vigyázz a gyönyörű családodra és a magyarságunkra!
monuskaroly
2020. december 07. 13:57
Nincs ilyen hogy "kivezetni" az UNIO-ból, hülye ellenzék! Ugyanúgy népszavazással lehetne kilépni, mint ahogy be. Cameron se vezette ki Nagy-Britanniát, csak népszavaztatott róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!