Belarusz példája

2020. augusztus 24. 09:43

A diktatúrák soha nem a tömegek aktív egyetértésére épülnek.

2020. augusztus 24. 09:43
Donáth Anna
Facebook

„Belarusz példája is azt mutatja: ezek a diktatúrák soha nem a tömegek aktív egyetértésére épülnek, soha nem szabad választások legitimálják a vezetőt, és mindig ott parázslik a felszín alatt az emberek elégedetlensége, szabadságvágya. 

A most szolidáris balti államok elmúlt évtizedei pedig példát mutattak abból, miként lehetséges a szovjet örökségtől elrugaszkodva fejlődni, sikeres és értékes uniós tagállamként működni. A velük egyszerre csatlakozó Magyarország mai vezetése egyértelműen az ellenkező irányba tart. A három évtizede kivívott szabadságunk értékét akkor lehet igazán megbecsülni, ha látjuk, milyen az élet egy olyan országban, ahol nem rendszert, inkább csak diktátort váltottak a kilencvenes években. 

A belorusz emberek ma azért küzdenek, amit mi, magyarok harminc éve vér és erőszak nélkül értünk el. Becsüljük meg, védjük meg a szabad, európai életünket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. augusztus 25. 11:22
Donáth te csak tudod a diktatúra csinnyát binnyát doktátor bölcsőbe nevelkedtél , anyatejjel magadba szívtad .
ilkaildiko
2020. augusztus 25. 07:08
A balf_asz magyarázza nekünk, hogy mi a diktatúra! https://www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28
krisztoforo48
2020. augusztus 25. 05:34
Az unióban igenis van diktatúra számos országban.Ezek az országok:Franciaország,Hollandia,Spanyolország,Olaszország,Románia és EP+EB.
Krupp Skya
2020. augusztus 24. 18:10
Ilyenkor Prájd idején jobb cím a Végbél a rusz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!