Zelenszkij kitálalt: Ukrajna győzelmi terve már kilencven százalékban kész van

2024. szeptember 17. 16:58

Az ukrán elnök később elmondta, hogy a győzelmi tervet jövő héten bemutatják Ukrajna szövetségeseinek.

2024. szeptember 17. 16:58
President of Ukraine Volodymyr Zelenskyy is seen during a joint press conference with President of Lithuania Gitanas Nauseda in Kyiv, Ukraine, on September 12, 2024.

Nyitókép: Hennadii Minchenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Volodimir Zelenszkij bejelentette, hogy Ukrajna győzelmi terve már több mint 90 százalékban kész van. Az ukrán elnök szerint a terv minden fontos aspektusát, beleértve a katonai, politikai, diplomáciai és gazdasági vonatkozásokat, részletesen kidolgozták. A szükséges lépések már egyértelműek, és a terv reális esélyt ad arra, hogy elérjék a békét, amely igazságos és tartós lesz – szúrta ki a Kárpáti Igaz Szó.

Az ukrán elnök hangsúlyozta, hogy a terv kidolgozásában minden kulcsfontosságú személy részt vesz, és az egyes lépések világosan meghatározzák, hogy mi szükséges a győzelemhez. „A terv több mint 90 százaléka már készen áll. Ez a csomag megfelelő irányba mozdítja el a helyzetet nemcsak Ukrajnában, hanem mindenhol, ahol értékelik a nemzetközi jogot” – jelentette ki Zelenszkij.

Zelenszkij később elmondta, hogy a győzelmi tervet jövő héten bemutatják Ukrajna szövetségeseinek.

Hozzátette, annak részletes változatát Joe Biden amerikai elnöknek, Donald Trump volt elnöknek és Kamala Harris amerikai alelnöknek is el fogják küldeni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. szeptember 19. 22:06
Nem tervezni nehéz. Ember tervez.
elfújta az ellenszél
2024. szeptember 18. 20:35
Egyet mondjon: mennyi a végösszeg? Akkor már csak a bankszámla számát kell megadni.
zoknis
2024. szeptember 18. 20:08
Álmodik szegény, mást már ne is tehet. Amilyen pojáca volt szinésznek, olyan maradt elnöknek is. Ukránok, jobbat érdemelnének. De minden népnek olyan a királya amilyent érdemel....
TMATMA
2024. szeptember 18. 16:24
Kedves ukrajnai vezetés. Németország győzelmi terve 1939. szeptemberében 100% volt készen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!