Zajlik az árvíz-vita az EP-ben, Magyar Péter most sincs a helyén

2024. szeptember 18. 12:08

„Ha EP-képviselő vagy, ma itt kell megvédeni a magyar érdekeket!” – hangsúlyozta László András, a Fidesz EP-képviselője.

2024. szeptember 18. 12:08

Nyitókép: László András Facebook-oldala

László András fideszes EP-képviselő arról számolt be Facebook-oldalán, hogy szerdán kezdetét vette az árvíz-vita az Európai Parlament plenáris ülésén, amelynek célja az érintett államok, így Magyarország megsegítése is.

A képviselő azzal folytatta, „mi itt vagyunk! Az árvíz elleni védekezésben mindenkinek megvan a szerepe.

Ha EP-képviselő vagy, ma ITT kell megvédeni a magyar érdekeket!”

Magyar Péter azonban megint nincs a munkahelyén – hívta fel a figyelmet László András.

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatja:

Későbbre halasztják a szerdára tervezett vitát

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Orbán Viktor hétfőn minden nemzetközi kötelezettségét lemondta a magyarországi árvízhelyzet miatt. 

Az Európai Parlament nem sokkal később bejelentette, Roberta Metsola elnök beszélt a magyar kormányfővel. Metsola jelezte, 

az EP készen áll arra, hogy mindent megtegyen, hogy segítsen az érintetteken. 

Ennek következményeképpen kapcsolatba lép a képviselőcsoportokkal, hogy az EP-vitát egy későbbi ülésre halasszák. A tervek szerint a miniszterelnök szeptember 18-án mutatta volna be a magyar EU-elnökség programját.

Emlékezetes, hogy a Politico értelmezése szerint a magyar miniszterelnök beszéde „drámai pillanat" lett volna a strasbourgi plenáris ülésen, az új jobboldali Patrióták Európáért frakció társalapítójaként.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Ne hazudj, Peti!

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is betegesen hazudozik.

5 órája

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KovG_1
2024. szeptember 18. 15:04
@skywalker_bp(mivel te mindenhova a cikkhez nem illő szövegeket irkálsz) : ezt nem akarod a bálványozott Pszichopetidről mindenhova beollózni, és továbbításra kérni: "Magyar Péter még a Diákhitel Központ vezetőjeként ellenjegyzett túlárazott szerződéseket. Egy független képviselő egyik állítására reagálva Magyar Péter kiemelte: nem tudom, milyen online marketing cégről beszél, amely egyengeti a Tisza Párt tevékenységét. Én nem dolgozom olyan céggel jelenleg, amely a diákhitelnél tendert nyert. Csakhogy az egyik, nettó 13,34 millió forintba kerülő, egyébként gyakorlatilag teljesen felesleges tanulmányról szóló szerződést 2021. december elsején írta alá. A Diákhitel Központ ekkor a Troia Media Kft.-vel kötött megállapodást, a dokumentumot Trentin Balázs Lajos írta alá a cég részéről. Trentin Balázs neve aligha lehet ismeretlen Magyar Péter számára, a Troia Media Kft. vezetője ugyanis jelenleg a Tisza Párt fontos szervezője." Hajrá skywalker_bp, és összes agymosott Pszichopeti bálványozó.
masikhozzaszolo
2024. szeptember 18. 14:41
/az EP készen áll arra, hogy mindent megtegyen, hogy segítsen/ /200 millió eurót vesz el a Magyarországtól/ Pl: azzal már segíthet is, ha ideadja.
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 18. 14:26
» videki-roka 2024. szeptember 18. 12:13 Orbánnak is itt kellett volna megjelennie ma. De sikerült? (Spoiler: NEM)« Nem kellett volna.
RasPutin
2024. szeptember 18. 14:12
5m007h 0p3ra70r 2024. szeptember 18. 14:00 » RasPutin 2024. szeptember 18. 13:04 5m007h 0p3ra70r 2024. szeptember 18. 12:56 >>RasPutin 2024. szeptember 18. 12:48 Éppen most szólalt fel Marcin SYPNIEWSKI. Nem volt kétségem a pártállásában.« Moat már azt is eldöntöd, hogy ki lengyel és ki nem? Látod fideszmagyar is ücsörög az EU parlamentben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!