Elképesztő képeken az ausztriai árvíz

2024. szeptember 16. 19:53

Az Osztrák Szövetségi Vasutak a közösségi oldalán számolt be az árvíz okozta károkról.

2024. szeptember 16. 19:53
null

Nyitókép: ÖBB hivatalos Facebook-oldala

Ausztria állami vasúttársasága, az Osztrák Szövetségi Vasutak (Österreichische Bundesbahnen) elképesztő képeket posztolt a hivatalos közösségi oldalára az országban tapasztalható árvízről és az áradások által okozott károkról.

A fényképeken látható a sínekre borult növényzet, a vágány alól a víz által kimosott alapzat, és az ÖBB irodaházának parkolója is, amit elöntött az ár. 

A képeket itt megtekintheti

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 17. 00:04 Szerkesztve
IGYUNK VIZET. www.napfenyesgyogykozpont.hu/alkohol-alkoholizmus/ vm.tiktok.com/ZGeEDqJ1W/ vm.tiktok.com/ZGeEDXu9q/
herden100
2024. szeptember 16. 21:05
TEHÁT: Mi Atyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/cikkek SZERINTEM.
DE JÓ
2024. szeptember 16. 20:36
A Római-partnál mi a helyzet? Oda Tarlósék már régen mobilgátat akartak, de a helyi felsőbbrendűek sokáig akadályozták. Végül is lett ott gát, vagy nem?
lendvaiildiko
2024. szeptember 16. 20:22
Bezzeg Ausztriában kolbászból és betontalpfából van a kerítés is. Ilyenkor azt nem említik, hogy a 2009-re fejeződött be a vasúti áruszállítás privatizációja egy labanc érdekeltségű cégbe. Az egyetlen vasúti üzletág, ami nyereséges szokott lenni. Az itt termelt haszon most a labancoké. Ezek után bezzeg Ausztriázni is nagyon képmutató. Amúgy pedig jobban érdekelne, mi van Felvidéken / Szlovákiában, Erdélyben / Romániában...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!