Német lap: hiába tagadja a német kancellár, Magyarország kulcsszerepbe került

2024. augusztus 24. 12:27

A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint egyáltalán nem garantált Ukrajna támogatása.

2024. augusztus 24. 12:27
Federal Chancellor Scholz's summer press conference

Nyitókép: BRITTA PEDERSEN/dpa Picture-Alliance via AFP

Olaf Scholz német kancellár nem árulja el a teljes igazságot, amikor azt állítja, hogy pusztán „technikai kérdéseket” kell megoldani ahhoz, hogy Ukrajna támogatását a befagyasztott orosz vagyonból származó kamatbevételekből tudják finanszírozni. Ukrajna támogatásának legnagyobb akadálya sokkal inkább politikai eredetű lehet – írta Reinhard Weser a Frankfurter Allgemeine Zeitung hasábjain.

A lap szerint ugyanis Magyarország és Szlovákia egyáltalán nem ért mindenben egyet az Európai Unióval,

így ha ezen két ország bármikor is élne a vétójogával, akkor akár az egész támogatási rendszernek vége lenne.

A lap végül arra a következtetésre jutott, hogy a német kancellár ezen döntése megerősítette ezen országok pozícióit, a jövőben ugyanis könnyen előfordulhat, hogy Magyarországtól és Szlovákiától függ, hogy Ukrajna hozzájut-e az európai támogatások jelentős részéhez.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. augusztus 25. 08:38
magyarok2026 2024. augusztus 25. 03:50 ..."Hűha, akkor most megint tényező az orkszopó tolvaj cigany?:DDDDDDDDD"... Ez Brüsszellel és Gyuri bácsival beszéld meg BAZDMEG, hogy MIÉRT IS TÉNYEZŐ NEKTEK, a kettős mércés, takonyként a falról lefolyó liberálnáciknak már 2006 óta a leorkszopózott, letolvajozott lecigányozott ???
csapláros
2024. augusztus 25. 08:31
gilou-au-claviercsapláros 2024. augusztus 25. 02:11 ..."Mitől diktatúra, geci?"... Elismétlem húgyagyú: 2010-től 2-szer citálták Orbánt az EP elé a Kóhn bandita pedofil anarchisták, született 4 EP jelentés, Tavarestől-Gwendoline Delbos-Corfieldig, 7-es cikkely eljárás, uniós források megtagadása, most meg büntetés, hogy HIÁBA van már 50 ezer muzulmán menekültünk LEGÁLISAN, további ezreket majd tíz, később 100 ezreket akarnak eltartatni A MI ADÓNKBÓL, a MI PÉNZÜNKBŐL, miközben a fizetéseink az Eu átlag ALATT, és messze nem tudunk se segélyt, se SEMMIT nyújtani a dologtalan feka siserehadnak ! És mivel nemet mondunk, ezért BÜNTETNEK, a DIKTÁTOROK, súlyos milliárdokkal! Büntetve vagyunk, hogy a gyermekeinket védjük a pedofiloktól, és a jogállamisági KETTŐS MÉRCÉS faszságaitok miatt! Gyakorlatilag mindenért, mert nincs nálunk egy LIBERÁLNÁCI kormány, aki hagyná, hogy a Nyugat gyarmatot csináljon belőlünk!!!
csapláros
2024. augusztus 25. 08:18 Szerkesztve
magyarok2026csapláros 2024. augusztus 25. 03:52 ..."Bukott illibernyák karanténnácik vagytok az Unió 0,0003 százaléka:DDDDDDDDDDDDDDDD"... Ja, ja: de mégis ez a 0,00000003 % a LEGNAGYOBB, egy baszottul nagy TÜSKE a körmötök alatt ! 2010-től 2-szer citálták Orbánt az EP elé a Kóhn bandita pedofil anarchisták, született 4 EP jelentés, Tavarestől-Gwendoline Delbos-Corfieldig, 7-es cikkely eljárás, uniós források megtagadása, az USA által a nyakunkon Veesenmayer náci helytartót játszó buzi bahdzsa nagykövet, stb. stb. És még nektek, a LIBERÁLNÁCIKNAK nem tetszik a rendszer, hogy baszna szájba egy rakás veres seggű makákó !
Triton77
2024. augusztus 25. 05:41
Úgy nézik ez a soltz mint egy bűvész egy német vándorcirkuszban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!