Már a svéd rendőrök is bekapcsolódnak a gyerekeket toborzó dán bandák elleni harcba

2024. augusztus 16. 17:49

Határokon átnyúló együttműködés kezdődik, mivel a dán bandák svéd gyerekeket használnak fel erőszakos bűncselekmények elkövetésére.

2024. augusztus 16. 17:49
SHOOTING RAPPER GOTHEBORG

Nyitókép: Adam Ihse/TT / various sources / AFP) / Sweden OUT

A Guardian értesülése szerint először fordul elő, hogy svéd rendőrök kerülnek állandó jelleggel Dániába azzal a céllal, hogy megakadályozzák a svéd fiatalok Koppenhágába utazását, ahol a dán bandák nevében követnének el bűncselekményeket.

Ez a példa nélküli határokon átnyúló együttműködés azután jött létre, hogy az elmúlt hónapban több súlyos incidens történt, beleértve halálos lövöldözéseket, amelyekben a szomszédos Svédországból származó gyanúsítottak vettek részt.

A svéd rendőrség szerint már 12 éves gyermekeket is toboroznak a dán bandák közösségi médián keresztül, hogy autóval vagy tömegközlekedéssel átkeljenek a határon és bűncselekményeket kövessenek el. A múlt hónapban egy 16 éves svéd fiút vettek őrizetbe gyilkossági kísérlet gyanújával a koppenhágai Nørrebro negyed egyik csendes terén történt lövöldözés kapcsán. 

Ezen a héten egy 25 éves svéd férfit tartóztattak le, mivel két kézigránát is volt nála, amikor épp Koppenhágában volt.

A növekvő erőszak miatt szigorították a határellenőrzéseket a Malmö és Koppenhága közötti vonatokon is, és speciális rendőri zónákat hoztak létre a dán fővárosban, ahol véletlenszerű ellenőrzéseket is végeznek.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2024. augusztus 16. 22:31
"mivel a dán bandák svéd gyerekeket használnak fel" Azok a bandák úgy "dánok", ahogy a "gyerekek" gyerekek, na meg persze "svédek".
atti64
2024. augusztus 16. 20:20
A PATKÁNYOKAT IRTANI KELL MERT SZAPORODNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MartyMcFly1985
2024. augusztus 16. 19:37
Nem kéne a hazugságot terjeszteni. Írnám ha ez nem egy zsidó propaganda oldal volna. Ezek nem dánok és nem svédek. Ahogy a zsidók sem magyarok. Más etnikum. Zsidók esetében nem lehet írni hogy nemzetiség, akkor nevezzük sátánista törzsnek. Az ő érdekük volt mindig is a bevándoroltatás meg az idegen imádat. Tekintve hogy idegenek vagytok ti is zsidók. A fél kormány zsidó vagy zsidó stróman.
MaBaker
2024. augusztus 16. 19:21
"svéd" gyerekek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!