Az ukránok már a fronton is Magyarország ellen küzdenek – kiszivárgott a legfrissebb tervük

2024. augusztus 16. 08:34

Kijev veszélybe sodorhatja Magyarország és Szlovákia energiabiztonságát, ha Szudzsa városának elfoglalása után leállítják az Európába irányuló orosz gázszállításokat.

2024. augusztus 16. 08:34
Zelenszkij

Nyitókép: AFP/Ukrán elnöki hivatal

Az okos emberek kitalálták Kijevben, hogy elfoglalják Szudzsa városát, amely a gázt Európába pumpáló infrastruktúrával rendelkezik, hogy az orosz hadseregnek majd el kelljen pusztulnia, miközben megpróbálja visszaszerezni – így foglalta össze a front legfrissebb eseményeit Andrej Fedorov volt orosz külügyminiszter-helyettes a The Guardian beszámolója alapján.

A szudzsai mérőállomás fontos része a Nyugat-Szibériából érkező orosz földgáz szállításának, amely utána az ukrán vezetékeken keresztül az európai gázimport 3 százalékát fedezi.

Kijev azt próbálja elérni, hogy végül Oroszország, nem pedig Ukrajna lépései miatt fogják leállítani az Európába irányuló gázszállításokat. Ez egyébként Magyarországot és Szlovákiát is nagyon keményen fogja érinteni

– szögezte le Fedorov.

Ukrajna egyébként nem csak a fronton próbálja ellehetetleníteni a magyar energiabiztonságot, a Lukoil-ügy után már a titkosszolgálati módszerektől sem riad vissza.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 366 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2024. augusztus 20. 23:25
Ott besült a támadás, a gáztelepnél pózoló ukránokat már kifektették, mindről készült fénykép.
Aerion
2024. augusztus 20. 11:23
A moslék belezabálta, magát mint egy galandféreg a gazdatestbe, és mára azt képzeli, ő az ember. Megtanuljátok ki az ember. És hogy kik vagytok TI.
Aerion
2024. augusztus 20. 11:21
narancsosbukta-2 2024. augusztus 16. 16:25 A geci orbán viktorotok Nyugat gyűlölete miatt kell olvasni a tömeggyilkos orosz propagandát! Menjetek el a kurva jó édesanyátokba,a Terror Háza múzeumba,és nézzétek meg mit csináltak az orosz elvtársak,akik utódjainak a seggét nyaljátok bő nyállal! A geci Mediaworks uszító orosz propagandájára csak ebben a stílusban tudok kommentelni! ------------ Kit érdekel, hogy TE meg a faj5táédba tartozó többi tömeggyilkos elmebeteg milyen stílusban kénytelen a maga értékekése szerint írni? Kit? Ki a megveszekedett büdös faszt érdekel ez? Kápó. Hóhér. Gyilkos. Emberiségellenes bűnöző. Meg fogod kapni, ami jár neked.
Aerion
2024. augusztus 20. 11:18
Az ukrán tömeggyilkos náciállamba irányuló gáztranzit továbbra is áll a magyar oldalon. https ://fgsz.hu/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!