Szlovák miniszterelnök-helyettes: Fico állapota továbbra is kiszámíthatatlan

2024. június 30. 15:13

Kaliňák azt is elmondta, hogy Robert Fico maradandó mozgásszervi károsodást szenvedett.

2024. június 30. 15:13

Nyitókép: SERGII KHARCHENKO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AF

Az ellene elkövetett merényletkísérlet miatt maradandó mozgásszervi károsodást szenvedett Robert Fico (Smer) kormányfő – mondta Robert Kaliňák (Smer) miniszterelnök-helyettes az RTVS O 5 minút 12 című vasárnapi műsorában, vette észre az Újszó. A miniszterelnök-helyettes elmondta, hogy Fico hastájékán is adódnak problémák: 

„Egy hasi lőtt seb után ezek a szervek már nem úgy működnek, mint 17 vagy 30 évesen”

Hozzátette: a kormányfő egészségügyi állapota továbbra is „nagyon kiszámíthatatlan”. Mint mondta, Ficóval napi kapcsolatban áll, személyesen is találkoznak.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. június 30. 23:06 Szerkesztve
Ezek után Fico a merénylőnek megbocsájtott, nem kellett volna , megakarta ölni , öt golyót beleengedett biztosra akart menni . Lehet hogy a cikkből egy szó se igaz valami rosszat kitaláltak , mert Orbánnal frakciót alkot .
mandala-3
2024. június 30. 20:24
Jó a fotó. Mélyen elgondolkodva néz a távolba-két ukrán zászló között. Gondolja: megtémázom a témát Zelenszkijjel. Közben tudom,hogy Malina Hedvig üdvözöl.
altercat1
2024. június 30. 19:45
Az ember lassan kezdi megérteni, hogy a régi világban miért ellenezték az általános titkos választójogot. Kiderült mára, hogy mennyi hülyebarom is szavazhat életbevágó kérdésekben. Mint egy hisztis picsa, aki egy árnyalattal sötétebb körömlakkot nem kapott a boltban, és ezért őrjöng, ezek ugyanúgy hőbörögnek. Rólatok van szó, bolsi-libsi bőgőmajmok...
lajajakab11
2024. június 30. 18:01
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!