Hogyan tovább? Zelenszkij meglátogatta az ukrán főparancsnokot

2024. június 05. 07:09

Az orosz drónok a slágertéma, nehéz ellenük.

2024. június 05. 07:09

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztály / AFP

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a Telegram-oldalán közölte: meglátogatta a főparancsnok főhadiszállását, hogy értesüljön a csatatéren történt változásokról.

Hozzátette: „Elsőként meghallgattam Szirszkij főparancsnok beszámolóját a hadszíntér főbb irányvonalainak helyzetéről, majd Rusztem Umjerov védelmi miniszter és Olekszandr Kamisin stratégiai iparért felelős miniszter jelentett.

 Beszámoltak az orosz drónok elleni küzdelemről, valamint az saját pilóta nélküli repülőgépek elektronikus hadviselés technológiai fejlesztéséről.

 A megbeszélés során meghatározták a várható légvédelmi rendszerek elhelyezésének kiemelt irányait is”.

„A vezérkar főnöke, Anatolij Barhilevics beszámolt a felkészülésről, továbbá a dandárok és tartalékosok felszerelésének állásáról. A harkivi, szumi és csernyihivi katonai közigazgatás vezetői pedig az erődítmények további építéséről, a fontos létesítmények védelméről számoltak be, különösen 

az energiatermelésről, illetve az emberek áramellátásának jelenlegi helyzetéről”

 – írta.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-25
2024. június 05. 09:21
Elhúzódó macska-egér harc. Vajon ki fog győzni?
packó_
2024. június 05. 08:27
Hogyan tovább Z.? Szerintem jobb ha elhúzol onnan, amíg teheted. Bár akkor nem a ruszkik nyírnak ki, hanem a gazdáid, mert túl sokat tudsz.
Obsitos Technikus
2024. június 05. 07:31
http:// www.emelttortenelem.hu/wp-content/uploads/2019/09/ hitler-bunker-700x463.jpg
Dixtroy
2024. június 05. 07:30
Valójában most csak annyit csináltok, hogy megöletitek azokat, akik hajlandók az országért meghalni, hogy kicsit később kisebb országgal, ha marad egyáltalán valami, hazafiak nélkül írjátok alá a megadást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!