A török sajtó szerint Erdogan a Magyarország melletti kiállása miatt látogat hazánkba

2023. augusztus 18. 10:53

A török elnök 20-án érkezik.

2023. augusztus 18. 10:53

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Recep Tayyip Erdogan augusztus 20-án Magyarországra látogat, és a magyar kormányfővel való találkozója után vélhetően részt vesz majd az augusztus 20-i magyar állami ünnepségen is.

Kiállunk Magyarország mellett”

– ez lehet az üzenete Erdogan látogatásának a török sajtó szerint, amelyet a Világgazdaság szemlézett. A portálon megemlítik: a török cikkek arra utalnak, hogy a magyarországi vizit csak a kezdete egy nagy horderejű diplomáciai körútnak. Mint írják, Erdogan a magyar útját követően augusztus végén Putyint fogadja Törökországban.

Nyitókép: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán





 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. augusztus 18. 18:53
Számtalan lehetőségünk van: Brüsszel általi megszállás. Osztrák-Habsburg megszállás. Német megszállás. Orosz megszállás. Ukrán megszállás. Török megszállás. Afgán, szír, afrikai, arab megszállás. Izrael megvesz minket kilóra. USA 51 tagállam. stb.
balbako_
2023. augusztus 18. 15:44
Mindig jól jön egy barát, aki jó szándékkal jön.
régilaci
2023. augusztus 18. 14:31
Nem kellene beengedni a várba. Amikor legutóbb itt jártak, 150 évig nem akartak hazamenni.
Skywalker_bp
2023. augusztus 18. 13:42
Tegnap jöttem vissza pár év után ide a szabim alatt kommenteket olvasgatni éa az a sötét fanatikus fidesztroll tömeg a kötél egyik végén, és a szintén kritikán aluli DK utópiata sötétség a másik végén - ôszintén megdöbbent. Agy zéró. Tök mindegy mit mond vki, ha nem illik a narratívába akkor húzz anyádba. A felelôsség számomra azon az oldalon nagyobb, aki 13 éve 2/3-dal kormányoz. És ti sivalkodtatok a libsikre? Ugyanaz az agyatlam akolszag van itt is, mint a Gyurcsány házaspár trolljainál. Erdogan fasza, Scholz gyökér. Kedves honfitársaim, az a helyzet, hogy a német autógyárak (meg a nyugati tôke) ma ugyanazt jelenti, amit a szabad királyi városok a középkorban. Innovációt, tudást, pénzt, texhnológiát. Vagy azt nem tudtátok, hogy a magyar királyság aranyát zömmel németek bànyászták és verték tallérrá/dukáttá, Nem bántak velünk sosem jól, de legalább kiismerhetôk. A szultán meg nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!