Az EU olyan, mint a 22-es csapdájában Milo szindikátusa

2023. október 31. 12:46

A Nyugat nagyvárosaiban a muszlim csőcselék ordenáré módon zsidózik és élteti a terrort.

2023. október 31. 12:46
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Lenyűgöző az EU-ban fellelhető hülyék száma. S ez vetekszik az EU-ban fellelhető gazemberek számával. Na most az EU-ban fellelhető hülye gazemberek száma sem elhanyagolható.

Nézzünk példákat, a példák naponta frissíthetőek, ez csak a tegnapi termés!

Első példánk:

»Elly Schlein, a Demokrata Párt elnöke szerint Orbán Viktor lábbal tiporja az emberi jogokat – olvasható az Il Foglio pénteki online cikkében. Schlein telefonon egyeztetett Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel, amelynek során felszólította: »mondja meg barátjának, Orbán Viktornak, hogy nem csak az Európai Unióból érkező migránsokat fogadhatja be. Magyarország ugyanis gátolja az emberek szabad mozgását, és lábbal tiporja az emberi jogokat« – idézi a politikus szavait az olasz lap.«

Ki is ez a mi Ellynk? Ennyit olvashatunk róla a Wikipédián:

»Elena Ethel »Elly« Schlein (Lugano, Svájc, 1985. május 4.) olasz politikus, 2023. februárjától a Demokrata Párt (PD) elnöke.

Luganóban járt iskolába. 2011-ig a Bolognai Egyetemen tanult. A 2014-es európai parlamenti választásokon Schleint az északkelet-olaszországi választókerület PD listáján választották be az Európai Parlamentbe. 2015 júliusában elhagyta a PD-t, és csatlakozott a Possibile párthoz és 2019 júniusában kilépett a pártból. 2021-ben újra a PD tagja lett. A 2022-es olaszországi parlamenti választásokkal a Képviselőház tagja lett.«

Ezt is ajánljuk a témában

Remek. Az teljesen bizonyos, hogy Elly egy hülye, hiszen hülyeségeket beszél. Azt még nem tudjuk teljes bizonyossággal, hogy gazember-e is egyben, bár ezt erősíti, ahogy »felszólítja« az olasz miniszterelnököt bármire is. A hülye gazemberek ugyanis többek között arról ismerszenek meg, hogy reggeltől estig felszólítanak, nem ismernek más módot, csak a felszólítót (lásd még Szabó Tímea, bár ő hisztérikus is, s még számos további pszichés probléma hordozója).

Ez a mondat eddig is kizárólag a teljesen hülyék mantrája volt, de most, a Hamasz brutális és embertelen támadását követően kapta meg végső és igazi értelmét.”

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 01. 16:24
Zsozsó,már megint itt vagy?! 🤮🤮🤮
Ehetős Odó
2023. október 31. 20:17
Elly Schleim találóbb lenne.
MaBaker
2023. október 31. 20:11
Zsoca te meg minden egyes megnyilvánulásoddal a zsidó népirtást legitimizálod mostanában. És ezzel együtt válsz minden megnyilatkozásoddal egyre hiteltelenebbé. Lassan az amerikai szabad európa szintjére süllyedsz
123321
2023. október 31. 18:58
muszlim + komcsi + náci + buzipedó csőcselék
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!