Rejtélyes üzenetet tett közzé a Wagner Prigozsin halála után (Videó)

2023. augusztus 24. 07:30

„Egy dolgot mondhatunk: kezdünk. Számítsatok ránk!”

2023. augusztus 24. 07:30
null

Ahogy a Mandiner is megírta, az orosz légiügyi hatóságok elismerték, Jevgenyij Prigozsin is raja volt a tveri régióban lezuhant repülőgépen, és egyike a tíz halálos áldozatnak.

Ezt is ajánljuk a témában

A váratlan fejlemények után a Wagner-csoport is megszólalt az esettel kapcsolatban. Mivel a zsoldos hadserege több vezetőjét is elvesztette a repülőgép-katasztrófában, többekben felmerült a kérdés, mi lesz az Afrikában is aktív katonai csoport sorsa.

Legutóbb az X (korábban Twitter) közösségi média felületen tűnt fel egy videót amelyben azt ígérik:

Sokan gondolkoznak arról, hogy mit fog tenni a Wagner ebben a helyzetben. Egy dolgot mondhatunk: kezdünk. Számítsatok ránk!”

– jelentették be. 

A csoport korábban olyan ígéreteket is tett, hogy amennyiben Prigozsin az áldozatok között van, ismét megindulnak Moszkva felé.

Nyitókép: Alexander Nemenov / AFP

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

Egyben leckét adott mindannyiunknak arról, hogy milyen a diktatúra, és miért jó, hogy itthon demokrácia van.

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vata967
2023. augusztus 24. 12:06
A Wagnert nem nyilvánította terrorszervezetnek az USA nemrégiben? Mert akkor csak annyi történt, hogy Oroszország szeretne jó viszonyba kerülni ismét Amerikával, és hát az amerikai jó példa (Osama bin Laden, Pakisztán, 2011) alapján egy csapással lefejezte ezt a veszélyes terrorszervezetet. Ilyenért máshol Nobel Béke-díj jár.
Vfefe
2023. augusztus 24. 12:04
Ha az oroszok csinaltak is, amit nem hiszek, Putyin tudta nelkul tortent. O ennyire nem hulye, ez nagy bakloves lett volna, ha beleegyezett ebbe az akcioba. Van neki eleg baja, nem hianyzott neki meg egy pup a hatara. Szerintem ebben inkabb a franciak keze van, Nigerert cserebe. Most ott a Wagneresei nem tudjak, mit csinaljanak. Ez a legjobb szituacio a franciaknak, de nem csak nekik, az egesz nyugatnak. Ossze akarjak ugrasztani az oroszokat. Regi, parszor mar bevalt trukk.
Aerion
2023. augusztus 24. 11:18
Hirtelenjében milyen rokonszenves lett az emberiségellenes tömeggyilkos degenerált moslékoknak a wagner. Pár hónapja még mindet levágták volna, mint a barmokat, de most beleülnének a faszukba. Persze, ezek nem gerinces élőlények, és még csak nem is erről a bolygóról valók, így érthető. : )
benedek77
2023. augusztus 24. 10:35
Nagyon nagy butaság volt ez Putyintól. Ha ő adta ki a parancsot egyáltalán… Még akkor is ha nyilvánvalóan a Wagner erőszakkal nemigen tudja megbuktatni. A reguláris haderő nem teljesen hű hozzá, a buzi csecsenekkel meg nem sokra megy. Mindemellett házon belül is sokan a vesztét akarják. A Wagner most dönthet úgy, hogy nem csinál semmit Afrikában, leszarja az ukrán frontot, és Szíriát is otthagyja. Putyin elveszíti a legütőképesebb egységeit 3 olyan térségben, ahol égető szükség van rájuk. Nem is kell megtámadniuk semmit, csak leszerelnek, és /vagy átállnak. Szopás lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!