Az MLSZ segít a szurkolóknak a reptérre jutni Walesben

2019. november 19. 10:19

A buszok a vendégszektor mögötti parkolóban veszik majd fel a drukkereket, akiknek a helyszínen stewardok segítenek az eligazodásban.

2019. november 19. 10:19

A Cardiff City Stadiontól a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) által biztosított buszokkal utazhatnak a magyar szurkolók a repülőtérre a ma (kedd) esti Wales elleni Európa-bajnoki selejtező után.

Az MLSZ Facebook-oldalán jelezte: a közép-európai idő szerint 20.45-kor kezdődő találkozó késői befejezése miatt csak korlátozott tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, a légitársaság pedig nem biztosít transzfert az éjszakai gép eléréséhez.

„Mivel a nagyjából 650 szurkoló hazajutása emiatt veszélyben forgott, az MLSZ vezetősége úgy döntött, hogy megszervezi és kifizeti a szurkolók utazását a reptérre a mérkőzés lefújása után” – olvasható a bejegyzésben.

A buszok a vendégszektor mögötti parkolóban veszik majd fel a drukkereket, akiknek a helyszínen stewardok segítenek az eligazodásban.

Az Eb-selejtező utolsó fordulójának óriási a tétje az E csoportban, mivel a Wales-Magyarország és a Szlovákia-Azerbajdzsán mérkőzések döntenek arról, hogy a csoportgyőztes horvát válogatott mellett melyik gárda jut ki egyenesen a jövő évi kontinensviadalra. A cardiffi meccs győztese megszerzi a második helyet, döntetlen esetén pedig a szlovákok örülhetnek, amennyiben legyőzik a csoportutolsó keddi riválisukat.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ondiabind
2019. november 21. 04:31
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
sozlib_abschaum
2019. november 19. 17:57
Igazatok van libsik de, ha majd ti a pride-on vonaglotok, akkor magyar rendőr ne védjen benneteket, mert az ugye a magyarok adóforintja.
belpestilibsi
2019. november 19. 17:50
a lényeg, hogy a Nélküledre álljatok fel, mint a néger fasz!
Jámbortalan
2019. november 19. 16:21
Ezek az emberek a saját pénzükön kiutaztak lelkesíteni, buzdítani a magyar csapatot. Lehet, ezzel egy picit hozzátesznek ahhoz, hogy jobbak legyünk. Tényleg akkora nagy dráma, hogy az MLSZ megszervez és megfinanszíroz nekik egy néhány tucat kilométeres busz utazást, ami nélkül bonyolultabb lenne hazajutni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!