Visszaszólt Varsó Brüsszelnek

2017. július 27. 13:17

„Jól tudjuk, hogy Hollandiának van tapasztalata a gyarmatosításban, de a rossz szokásokat el kell felejteni” – üzente Varsó a Bizottság holland alelnökének.

2017. július 27. 13:17

Az Európai Bizottság a bírói függetlenséget korlátozó lengyel igazságügyi reformok miatt azzal fenyegeti Lengyelországot, hogy felfüggesztheti szavazati jogát. Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke jelentette be szerdán, hogy készek elindítani Lengyelországgal szemben a 7-es cikkely szerinti eljárást.

Zbigniew Ziobro lengyel igazságügy-miniszter úgy reagált a kezdeményezésre: „Jól tudjuk az iskolai tanulmányainkból, hogy Hollandiának van tapasztalata a gyarmatosításban, de a rossz szokásokat el kell felejteni, ezért kérem Timmermans urat, hogy ne legyen ilyen gőgös és szemtelen Lengyelországgal, a lengyel emberekkel és a lengyel hatóságokkal szemben, mert tiszteletet érdemlünk. Tiszteletet várunk és követelünk”.

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. július 28. 00:21
Bazmeg, ezek ugyanolyan tahók, mint szíjjártó, az ész megáll, hogy ez a suttyó stílus így terjed:(((( Az illiberális demokráciák jellemzője a bunkó diplomácia. Egy darabig lesz türelmük, aztán azt gondolják: "na takarodtok ti a picsába, hisztis, óvodás, banda, a fasz se fizeti a pökhendi, antidemokrata, korrupt rezsimeteket". És teljesen igazuk lesz.
Harangláb
2017. július 27. 22:53
Minden szavával egyetértek, igaza van, és ki is mondja nyilvánosan!!! Nem úgy, mint a mi szocijaink...Merjünk kicsik lenni...
zakar zoltán béla
2017. július 27. 22:37
ÍGY KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bokros Birka
2017. július 27. 22:18
Na végre valaki visszaszólt a tulipánhagyma zabálónak. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!