Köztörvényes bűnöző rendezett vérengzést az Egyesült Államokban

2016. július 12. 07:59

Három ember meghalt, és többen megsebesültek hétfőn az amerikai Michigan államban található St Josephben, amikor a megyei bíróság épülete előtt lövöldözés tört ki. Egy köztörvényes bűnözőt kísértek volna a börtönbe, de az elvette az egyik rendőr fegyverét. Ekkor kezdődött a vérengzés.

2016. július 12. 07:59

Három ember meghalt hétfőn egy lövöldözésben, amely az egyesült államokbeli Michigan állam egyik délnyugati megyéjében egy bírósági épület előtt történt. A Michigan-tó keleti partján fekvő St. Joseph városkában lezajlott incidensben egy köztörvényes bűnözőt kísértek a börtönbe, amikor a fogvatartott megkaparintotta az egyik őr fegyverét, és lövöldözni kezdett. A férfi két törvényszolgát lőtt agyon, mielőtt a rendőrök őt is lelőtték.

Paul Bailey seriff sajtóértekezleten számolt be arról, hogy helyettese és több civil is megsebesült, őket a helyi kórházban ápolják. A főbb amerikai tévécsatornák gyorshírben számoltak be a lövöldözésről, mutatva, hogy négy nappal a rendőri erőszak és túlkapások elleni dallasi tüntetés alatt rendőrök ellen elkövetett merénylet után továbbra is rendkívül feszült a légkör az Egyesült Államokban.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2016. július 12. 11:31
Lelőtték a rendőrök? Jaj, ne! Remélem nem fekete volt, mert akkor biztos bosszút akar majd állni valami másik feka a lelőtt "Ártatlan Jóuzsikáért".
Maddox
2016. július 12. 11:08
Civilizált módszerekkel lassan lehetetlen lesz fenntartani a rendet ezen a kurvavilágon. Majd jönnek húsz év múlva a rögtönítélő bírók, mint a Judge Dreddben.
magnamater
2016. július 12. 11:00
Nem értem Obamát, mért nem jelentette már ki, nincsen négerbűnözés?!
nick89
2016. július 12. 08:23
Amerikában kezd a fejére állni minden. Vagy tendenciózusan minden lövöldözést a címlapon tálalnak nekünk. Indiában átlagosan 30 katasztrofális buszbaleset történik naponta. A címlapon meg hetente 1 van:Szakadékba zuhant a busz Indiában - 50 halott. Beszéljünk inkább arról, hogy minden megkeresett 1 forintunk után 2 forintba kerül a korrupció. Vagy érthetőbben: Ha megszűnne a korrupció, 3X annyi lehetne a jövedelmünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!