Dobrev Klára bejelentette, így dolgoznak azon, hogy szigorúan ellenőrizzék hazánkat az EU-ban (videó)

2022. november 29. 14:59
Sajtótájékoztatót tartott Dobrev Klára és Barkóczi Balázs az Európai Parlamentből.

Epikus sajtótájékoztatót tartott a dobrevi árnyékkormány az Európai Parlament épületéből: két és fél percben tudatta Dobrev Klára és Barkóczi Balázs a nézőkkel online, hogy 

elvitték a szakszervezetek, tanárok, diákok képviselőit az Európai Parlamentbe, hogy beszámoljanak a magyar oktatás helyzetéről.

Mint ahogy azt Dobrev Klára kifejtette, „a magyar oktatás drámai helyzetben van”. Kifejtette továbbá, hogy összeomlott, mivel „összeomlásnak hívjuk azt, amikor gyerekek nem kapják meg azt a tudást az iskolában, amihez szükségük van ahhoz, hogy sikeres, boldog felnőttek legyenek”.

Beszámolt arról, hogy a diákok elmesélték a tapasztalataikat az EP és EB számára. Mint fogalmazott, „ma az Európai Parlament képviselői egy meghallgatáson végig hallgatták a diákok, a tanárok, a pedagógusszakszervezetek képviselőit, és a Bizottságban is találkoztunk a biztosokkal, akiknek elmondtuk, hogy mi a helyzet Magyarországon”. Leszögezte Dobrev: „azt kértük tőlük, és azt kérték a szakszervezetek, a tanárok és a diákok, hogy az európai uniós pénzek a jövőben Magyarországra úgy jöjjenek, hogy szigorúan ellenőrzik, hogy azt mire költik”.

A dobrevi tanárkérdés

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, még október 23-a kapcsán a tanárok tüntetést rendeztek az oktatásért, ahol bár direkt kérték a mértéktartást a politikától, Dobrev Klára és a baloldali pártok rátelepedtek a tüntetésre. Dobrev akkor így örömködött:

Sokan vagyunk - örömködött Dobrev Klára, miután a DK rárepült a tanártüntetésre (Videó!)

Mint arról korábban lapunk is beszámolt , hiába kértek mértéktartást a tanárok, Dobrev és a baloldali pártok rátelepedtek a pedagógusok melletti tüntetésre. Az Index megkereste a PDSZ-t annak kapcsán, hogy a baloldali pártok, így például Dobrev Klára és a DK is rátelepedett a megmozdulásra.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 112 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megvan a véleményem azokról a tanárokról, akik Brüsszelben mentek panaszkodni. A gyerekek felhasználását sem helyeslem.
Gyurcsányné hazaáruló.

A diákok tudásása, felkészültsége az őket tanítók színvonalának visszatükröződése.....egyre több a selejt, pályára alkalmatlan pedagógus, ezért ezek a pártmunkában jeleskednek, jó elvtársak. Klári és a PDSZ harci kutyái szájából idegen a haza kifejezés, utána titokban köpnek egyet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés