Ukrán képviselő: A Nagy-Magyarországról álmodozók akkorát kaphatnak a pofájukra, hogy az Urál mögött kötnek ki

2022. november 26. 14:23
Viktor Baloga szerint „Nagy-Magyarország összes szimbólumával és szellemiségével végképp le kell számolni”.

Viktor Baloga, a híresen magyarellenes ukrán politikus ismét szintet lépett, most kőkeményen fenyeget, „apró korcsoknak” és fasisztáknak bélyegezte a magyarokat. Az ukrán politikus a legutóbb azzal verte ki a biztosítékot, hogy a munkácsi turul ledöntése kapcsán még a magyarok tiltakozását is kikérte magának és közölte, hogy

azt nyugodtan feldughatjuk magunknak valahova”. 

A mostani esetben Toroczkai László lengyel határról való megszólalása és Orbán Viktor Nagy-Magyarországot ábrázoló szurkolói sálja késztette megszólalásra az ukrán politikust. Nyilvános közösségi oldalán a magyarokat apró korcsoknak titulálta, akik valamilyen kerítés mögül ugatnak, a szerinte Nagy-Magyarországról ezzel ukrán területek megszállásáról álmodozó magyar politikusoknak pedig azt üzeni, „akkorát kaphatnak a pofájukra, hogy az Urál mögött kötnek ki”. Orbán Viktor szurkolói sálja végképp elszabadította Viktor Baloga fantáziáját és kijelentette, hogy „Magyarország összes emlékét ki kell törölni Kárpátaljáról”.

Üzent Orbán Viktor a sálját kritizálóknak

Baloga leszámolna mindennel ami magyar 

„Egyértelmű, hogy a magyar fasiszták nem kapták meg a magukét a második világháború alatt, ha azt hiszik, hogy más országok területeinek elfoglalásával hatalmas állammá válhatnak. Mindenesetre jó, hogy felfedte a térképet, így könnyebb lesz nekünk, ukránoknak

Nagy-Magyarország összes szimbólumával, szellemiségével végképp leszámolni” fogalmazott az ukrán politikus.

Emlékezetes: Baloga már korábban is óriási port kavaró, botrányos, magyarellenes politikai nyilatkozatiról volt híres. Az Egységes Közép vezetője konkrétan olyan javaslatokat tett, hogy Kárpátalján vásárolják fel a magyarok ingatlanait és betelepítésekkel oldják meg a „magyar ügyet”.

Orbán Viktornak is üzent az ukrán képviselő 

Az ukrán politikus leszögezte: „Az ukránok nem ijedtek meg az orosz hordától és biztosan nem ijednek meg valami apró korcsoktól, akik ugatnak a kerítés mögül”. Ezt követően a magyar miniszterelnököt is megfenyegette: „Orbán Viktornak jól fog még jönni a sál, ha végképp megőrül és úgy dönt, hogy elfoglalja Ukrajna egy részét, lesz majd mivel törölgesse a pofáját”.

Ruhadarab úgy még nem akasztotta ki a világot, mint Orbán Viktor sálja - mutatjuk a reakciókat!

 

Brüsszel nem tűri az ellenvéleményt, önkényuralmi módszereket alkalmaz – itt a REAKCIÓ GFG-vel!
Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal G. Fodor Gáborral, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.
 

Nyitókép: SERGEI SUPINSKY / AFP

Összesen 362 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki az az elmebeteg, aki ezt lájkolja?!?

Ennek tényleg ez a legnagyobb gondja. Adni kellene neki valami tennivalót mondjuk Szibériában, ami elfoglalja a gondolatait.

No meg azok az "apró korcsok" több százezer ukránnak segítettetek miután elmenekültek Ukrajnából.
Szóval ki is a korcs??? Aki segít, vagy az, aki lesz.rja azt aki segít a honfitársainak????

Miért? Nem báncsák? Melyik bolygón élsz? A majmokén?

Csak az a baj, hogy ez még a vásárlóerőparitásos izét is hazavágja. Az ukránok az új oroszok. Csak az oroszokkal ellentétben nekik még olajuk sincs. Szó se róla az szovjetek/oroszok lehúzták Európa keleti felét a háború után, a geci ultranacionalista ukránok meg most ugyanezt játsszák el 70 évvel később. Mindegy mit mondunk, nekünk csak a pusztulásuk jó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés