Szentkirályi Alexandra: A főpolgármester tegye ingyenessé a BKK járatait az árvíz miatt

2024. szeptember 17. 18:23

Ösztönözni kell az autósokat, hogy a közösségi közlekedést válasszák.

2024. szeptember 17. 18:23

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Kérjük a főpolgármestert, tegye lehetővé, hogy a BKK járatait mindenki ingyenesen használhassa a rakpart lezárása idejére – írta a Fidesz budapesti elnöke kedden a Facebookon.

Az árvíz miatt le kellett zárni a rakpartokat, emiatt lelassult a közlekedés Budapesten – írta a Facebookon Szentkirályi Alexandra.

Kérjük Karácsony Gergely főpolgármestert, tegye lehetővé, hogy a BKK járatait mindenki ingyenesen használhassa a rakpart lezárása idejére,

ezzel ösztönözve az autósokat, hogy a közösségi közlekedést válasszák.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernest01
2024. szeptember 18. 10:47
Mintha a ballibsik nem ezt javasolták volna habzó pofával fordított helyzetben!
Héja
2024. szeptember 18. 08:04
Ez egy épeszű, hasznos javaslat.
ittésmost
2024. szeptember 18. 07:02
Rossz ötlet.
herden100
2024. szeptember 18. 04:48
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!