Menczer Tamás: Magyar Péter egy beteges hazudozó (VIDEÓ)

2024. szeptember 20. 16:39

„Van az a mondás a hazug emberről meg a sánta kutyáról, következzen a beteges hazudozó” – kezdte a videót a kommunikációs igazgató.

2024. szeptember 20. 16:39
null

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

Van az a mondás a hazug emberről meg a sánta kutyáról, következzen a beteges hazudozó” – vezette fel Menczer Tamás a Facebookon megosztott videójában, majd mutatott egy Magyar Péter által feltöltött videót, amelyben azt állítja, hogy se a hadsereg, se a honvédség, se a rendőrség, se semmilyen hivatalos szerv nincs kint a gátakon, pusztán a civilek. 

Magyar nem sokkal később pedig már arról beszél, hogy bízik a magyar szakemberek munkájában, nagyra becsüli a honvédek és a katasztrófavédelmisek munkáját. Ezt követően hangsúlyozza, hogy senki nem támadja a katonákat. Ehhez a Fidesz kommunikációs igazgatója csak ennyit tudott hozzáfűzni:

Mit lehet ehhez hozzátenni? Egy beteges hazudozó esetében szerintem teljesen feleslegesen, mégis azt mondom, ne hazudj, Peti!”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Menczer Tamás

Facebook

Idézőjel

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is betegesen hazudozik.

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alfonzo
2024. szeptember 21. 13:23
egyéb gennyóságok mellett
kaqxar
2024. szeptember 21. 09:10
🍓 ️ ­­­Inkább a szexipuncit értékeljétek, Mandineresek, mert arra legalább ki lehet verni. De ahogy látom, itt a Fideszeseket Magyar Péterrel lehet felizgatni. Bese népe, hej!🍓 ️ ­­­
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 08:48
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­­e­­­x­­i­­­ ­­p­u­n­­c­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Shywalker_bp
2024. szeptember 21. 08:43 Szerkesztve
Nézzétek, Peti úgy sétál azzal a kürttel a kezében, mint egy ballagó diák a virágcsokorral. Ebből is látszik, hogy Peti megértette Lehel kürtjének a szimbolikáját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!