Magyar Péter csúfosan leszerepelt, megijedt Orbántól

2024. szeptember 18. 10:20

Magyar most megmutatta a híveinek és az egész országnak, hogy milyen gyáva ember is valójában.

2024. szeptember 18. 10:20
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„A köztévé rugalmasnak mutatkozott, és készségesen eltolta volna a vita időpontját október 3-ára, amikor már biztosan levonul az árhullám, azonban kiderült, hogy Magyarnak valójában nem az időponttal volt gondja. Egész egyszerűen gyáva és reszket a vitától.

»Komolytalannak és szánalmasnak tartjuk a propagandatelevíziónak a súlyos árvízhelyzet közepén bemutatott újabb kutyakomédiáját« – közölte Magyar Péter szervezete, a Tisza Párt a Telex kérdésére válaszolva, mely arról szólt, hogy a baloldali politikus elfogadja-e a közszolgálati televízió új meghívását.

Magyar »The Man« Péter most megmutatta a híveinek és az egész országnak, hogy milyen gyáva ember is valójában.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
steinamanger-2
2024. szeptember 19. 18:50 Szerkesztve
Szövegértésből megbuktál Te is. MP megválogathatja immár hogy kivel áll ki vitázni, mikor és hol. Toporzékolhattok, hisztizhettek akármennyit. Aztán ha választásokig úgy DÖNT hogy nem fog gátlástalan hazug tolvajokkal vitatkozni akkor nem fog. Beszoptátok. Nyomjatok még napi ezer, tízezer ilyen cikket, nyomassátok tele vele az országot a lopott pénzetekből (telik rá bőven, pedig háborús költségvetés van elvileg) óriásplakákoton, annyit értek el vele hogy a szavazóitokat elviszi az ideg. A Tisza pedig egyre csak árad.
Lajoss
2024. szeptember 19. 17:25
Ne röhögtess,Balázs! 🙉😂🙉😂🙉😂
destsai
2024. szeptember 19. 14:07
:-)))))))))))))) nem. magyarpeti egy hüje. elsőre bemondta a frankót, aztán ki tudja miért, leszállt erről a vonalról (sic!). ...ugyanis első reakciójában még név elírással gyanúsította a köztévé meghívását, aztán minden mással kavart (jogosak azok is). ...nevezetesen: ki a faszom az az Orbán Balázs??? ...egy alkalmazott kormánytisztviselő...mint a portás vagy a takarító vagy valamelyik cipőpucoló. Mi dolga van egy párt vezetőjének egy skuflenccel? semmi. Ez a párt meg akarja dönteni/verni a hatalmon lévő pártot, ergo a másik orbánnal van dolga. ...ill. lenne, ha nem azokkal a tulajdonságokkal bírna már sok sok éve, amivel fideszék basztatják magyart...szerintem kontraproduktív...ez is...
KovG_1
2024. szeptember 19. 13:14
Az októberi pót lehetőség sem jó neki, nyilván még akkor is heti 168 órában fog szelfizni a homokzsákok előtt. Amúgy meg a szivárványos neokommunisták szerint Pszichopeti azért nem tárgyal Orbán Balázzsal, mert ő pártelnökként nem beszél egy másodsorban álló vezetővel. De azért a miniszterelnök álljon szóba Pszichopetivel. Hát ilyen logika alapján Viktor meg közép - és nagyhatalmak vezetőivel tárgyal, úgyhogy miért vitázna egy frissen alakult pártocska aktuális elnökével. És még valami. Pszichopeti azért nem vitázik SENKIVEL, mert azon kívül, hogy szakmai felkészültsége nulla, még buta is. Valamint pszichopata, tehát ha kényelmetlen kérdést kap, vagy a vitapartnere felkészültebb, akkor hisztériás roham kíséretében kiviharzik a stúdióból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!