Magyar Péter angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól – zavarba hozták a Tisza Párt elnökét

2024. szeptember 17. 13:21

„Sebaj, én megvárom. Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás” – fogalmazott Orbán Balázs.

2024. szeptember 17. 13:21
Nyitóképen: Magyar Péter a villamosmegállóban, miután kidobták a botrányos buliból. Fotó: Képernyőkép

Nyitóképen: Magyar Péter a villamosmegállóban, miután kidobták a botrányos buliból. Fotó: Képernyőkép

 

Közösségi oldalán jelentette be Magyar Péter kedden, hogy bár – Orbán Balázs szavaival élve – „hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét azzal, hogy” vele „senki nem vitázik, és nem hívják a köztelevízióba”,

amikor „teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól.”

A kormány álláspontja szerint politizálásnak „nincs helye a gátakon”

„Sajnálattal értesültem róla, hogy az Öntől immár megszokott faragatlan stílusban tette nyilvánvalóvá, hogy nem találkozunk egy vita erejéig csütörtök este” – reagált Magyar bejegyzésére Orbán Balázs, rámutatva, hogy a kormány álláspontja szerint politizálásnak „nincs helye a gátakon.”

Mint a kormányfő politikai igazgatója felidézte: Magyar Péter „hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét azzal, hogy Önnel senki nem vitázik, és nem hívják a köztelevízióba. Ezek után pedig, amikor teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól”.

Sebaj, én megvárom. Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás”

– fogalmazott Orbán Balázs. Mint hozzátette: „kifogások gyártásában, vádaskodásban ugyanis Ön eddig is világklasszis teljesítményt nyújtott.”

 

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. szeptember 19. 17:21
Nem fog vitázni. Mert ott kérdések és álláspontok jöhetnek. A kérdéseket nem szereti, mert nincsenek álláspontjai,
cutcopy
2024. szeptember 17. 23:36
Poloskapeti szóról szóra felmondja a ballib elit elmúlt 15 évét, épp a nem hívnak a köztelevízióba résznél tartott amikor hívták és ugyanúgy tagad mint anno a moslék..
19carlo58
2024. szeptember 17. 22:40
Péterke! Aztán mivel jött ki a gatyókából az a csúnya, büdös, barna folt?? Sokáig áztattad??
magyarok2026
2024. szeptember 17. 20:35
Balázs, Ha ragaszkodsz a nyakkendős, öltönyös eszmecseréhez a propaganda stúdiójában, akkor várd meg az árvíz levonultát. Ilyenkor nem a stúdiókba, hanem a gátra kell ember. És szólj már a propaganda TV hírhamisító vezérigazgatójának, hogy eltévesztette a Szaknévsort, összekeverte a két Orbánt. A legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként, nekem a főnököddel van megbeszélnivalóm a magyarok nevében. Remélem, nem ijedsz meg egy kis homokzsák pakolástól. Még van két napod gyakorolni a lapát helyes fogását. Tali csütörtökön 17.00 órakor a Rómain. Nem kell félni, nem fog fájni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!