Életében nem lapátolt még, és nem is akarja megtanulni

2024. szeptember 16. 19:14

Emlékszünk, amikor tésztás kézzel fogta a kész kenyeret.

2024. szeptember 16. 19:14
null
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Facebook

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

„Emlékszünk, amikor tésztás kézzel fogta a kész kenyeret. Most valami egészen sajátos fogással forgatja a makulátlanul új lapátját. Életében nem lapátolt még, és nem is akarja megtanulni.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisstomi-2
2024. szeptember 18. 09:55
PszichoPeti, /aki férfinak hiszi magát/, eddig egy "ridikülcipelő" focistafeleség képében tetszelgett, most meg a kezébe nyomtak egy lapátot /a propaganda kedvéért/, a fenti képen jól látható, hogy mennyire meg van ijedve, ilyen "szerszámot" eddig csak képeken látott, kiült a rémület az arcára, úristen, mondja már meg valaki, hogy kell ezt az "izét" használni ??? De azért a séró, jól be van lőve, viszont a napszemcsit hiányolom !
19carlo58
2024. szeptember 17. 22:25
Azt a néhány milliárdot, amit március óta elszórt (rendezvények, reklámok, utazások, egyen ingek logóval, stb...) az honnan van??? Csak nem külföldről?? Radnai mester a háttérből tömi? Szuverenitásvédelmi hivatal nem vizsgálja?
zimmezumm
2024. szeptember 17. 15:54
Elképesztő, hogy mit művelt a gáton ez sz arcátlan féreg m.péter. Ahelyett, hogy önmagát fényezte volna a KORMÁNYT és amédiát ekézte egyfolytában. Valószínűleg a munkája annyit ért mint őmaga egy rakás sz@rt.
survivor
2024. szeptember 17. 13:09
A kesztyű , a dzseki meg a divating..... Nők , nem látjátok ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!