Elárulta Szoboszlai Dominik, hogy kinek szurkol a Sztárboxban

2024. szeptember 17. 21:09

Tudták, hogy a focista és az ismert tetoválóművész, aki korábban az Éjjel-Nappal Budapest szereplője volt, jó barátságban vannak?

2024. szeptember 17. 21:09
SCHÄFER András; DÁRDAI Márton; SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

A magyar válogatott kapitánya egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben árulta el, kinek drukkol a Sztárboxban. Szoboszlai Dominik elmondta, hogy régi barátját támogatja. 

A bejegyzésből kideült, hogy a Sztárbox harmadik adásában Pulai Imre és Király Peti, valamint Varga Viktor és Dóra Béla mérkőzéseit Törőcsik Dani és Veréb Tamás összecsapása követte. 

Szoboszlai Dominik, a Liverpool magyar játékosa, Instagram-történetben jelezte, hogy otthonról követi az adást, és Törőcsik Daninak szurkolt. 

A harmadik meccset végül Törőcsik nyerte, miután ellenfele nem tudta folytatni a küzdelmet.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kotucso
2024. szeptember 18. 09:18
Na itt vágta el magát nálam ez az ember. Aki RTL klubot néz, és főleg egy ilyen műsort, a szellemileg a társadalom legalja. Legközelebb Gerivel, meg Magyarral fog szelfizni.
ubulka57-2
2024. szeptember 18. 07:37
Ez rendkívül fontos információ.
tikkadt-szocske
2024. szeptember 18. 06:46 Szerkesztve
"Elárulta Szoboszlai Dominik, hogy kinek szurkol a Sztárboxban" Nem tudom, mitől lett úrrá rajtam ez a keserű depresszió, de hála a Mandiner éber szerkesztőinek, most már múlóban van.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 18. 01:13
Egyik név sem mond semmit. Dominik neve is csak innen a mandinerről. Ő mikor lesz Sztárbokszban? (Ha jól emlékszem, magyarul boksz, és nem box.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!