Tragédia Hévízen, leomlott egy szálloda fala, megölt egy embert

2024. július 08. 22:59

A baleset történt hétfőn délelőtt Hévízen, az Aqua Hotel bontási munkálatai közben,

2024. július 08. 22:59

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Tragikus baleset hétfőn délelőtt Hévízen történt, az Aqua Hotel bontási munkálatai közben, írja a Zaol.hu. Azt írták, hogy egy leomló fal temette maga alá a munkást.

A férfit többször is megpróbálták újraéleszteni, de sajnos már nem lehetett megmenten az életét

írja a Naprhíre.hu.

Sznopek Veronika, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a portál megkeresésére megerősítette, hogy az ötvenkét éves dombóvári férfi a bontási munkálatokon dolgozott.

A keszthelyi rendőrkapitányság halált okozó, foglalkoztatás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt indított eljárást az ügyben.

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rizotto
2024. július 09. 10:39
"Nyitóképünk illusztráció. " Elmegy a Mandiner szerkesztője a búsba! Mindig van lejjebb. A moslékos trollok meg a jó anyjukba. Egy tragédia kommentálásában is zorbánoznak. Szánalmasak!
Welszibard
2024. július 09. 10:34 Szerkesztve
T. Mandíner szerkesztő! Kéretik sürgősen lecserélni a Terror Háza múzeum utcai képeit, mielőtt az intézmény perelne. Illusztrációként felhasználni 56-os mártírok képeit nemcsak ízléstelen, de jogsértő is. Tisztelettel.
survivor
2024. július 09. 06:17
Kunfiát kihagyták a buliból. Péter Magyart is...
survivor
2024. július 09. 06:16
kunfia Pedig Péter Magyar ott se volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!