„Orbán és bandája megérkezett Európa söpredékéhez!” – Kaltenbach Jenő alulról borította a kommentszekciót

2024. július 07. 12:47

Amit a jogtudós megosztott, arra nehéz szavakat találni.

2024. július 07. 12:47
null

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Fröcsögő indulat, milliókra irányuló, torz gyűlölet – talán ezek a kifejezések közelítik meg a leginkább Kaltenbech Jenő legújabb kirohanását a Facebookon. Az arctalan kommentszekció legmélyén születnek hasonló „gondolatok” azokhoz címezve, akik mást gondolnak a világról.

Orbán és bandája megérkezett az EP-ben oda ahová való, Európa söpredékéhez, a kontinens alfeléhez. 

Még azok (Le Pen, Meloni)  sem voltak hajlandók szóba állni vele, akikkel haverkodni próbált. 

Jó ez nekünk, magyarok??” 

– írta.

Kapcsolódó vélemény

Felhévizy Félix

Magyar Nemzet

Idézőjel

Kaltenbach nemcsak a miniszterelnökbe, de magyar szurkolókba is beleszállt.

 

Összesen 886 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. július 08. 17:33
Cross Wire 20:07 "a kiccsaládod az átlag birtokméretett messze meghaladó területen gazdálkodik." - ... höhöhö - a Vejedelem és udvari cselédsége gazdának számít vajon? "Tiborcz István úr őstermelőként biogazdálkodást folytat 300 hektáron több mint öt esztendeje. Ebben a szegmensben számos család megélhetését folyamatosan biztosítja a sikeres vállalkozás.... a jelenlegi nyilvántartás alapján Tiborcz István valamivel több, mint 360 millió forint vissza nem térítendő európai uniós agrártámogatást nyert el." Ök már nem a Tesco-ból táplálkoznak ....
patriota-0
2024. július 08. 12:01
Ez jogtudós? Ennyi ésszel? Mennyiért vehette a diplomáját? Nekem is kell egy! Én alkotmánybíró akarok lenni!
edico
2024. július 08. 11:40
Hiába tanultál évekig, hülye maradtál. Szellemi képességed már 1949 óta stagnál. Diplomád a kommunista kormánytól kaptad ajándékba.
Zoltan70
2024. július 08. 10:37
kerek-a-perec, OV az elmúlt három hétben találkozott a német kancellárral, Macronnal, Melonival, Zelenszkíjjel, Putyinnal, ma a kínai miniszterelnökkel és közben Babissal és Kickl-lel megalapította az EU-s parlamenti frakciójukat, aminek már most nyolc országból van jelentkezője. Ez alatt neked sikerült levinned otthon a szemetet és kétszer a fikát is kietted a körmöd alól. Lássuk be, nagyon nem vagytok egy szinten, te még anyád számára is mindenütt kínos vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!