Orbán Viktor egy „béke” felirat mögött ma állást foglalt Oroszország totális győzelme és Ukrajna veresége mellett

2024. június 01. 18:37

De aki békepárti, az nem Oroszország, hanem Ukrajna mellett áll.

2024. június 01. 18:37
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: Facebook/Fidesz

„Orbán Viktor egy »béke« felirat mögött ma állást foglalt Oroszország totális győzelme és Ukrajna veresége mellett. De aki békepárti, az nem Oroszország, hanem Ukrajna mellett áll. Egyedül Ukrajna képes ugyanis megvédeni Európa békéjét. Ma az ukrán katonák azok, akik megállítják Putyint Európa határainál.Ukrajnának meg kell védenie magát, meg kell nyernie szabadságharcát – ehhez pedig minden segítséget meg kell adnunk. Egyedül ez vezethet el az európai békéhez.”

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 345 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fater0921
2024. június 03. 21:25
"Egyedül Ukrajna képes ugyanis megvédeni Európa békéjét".....Tényleg Annuska ennyire sötét vagy????A háború kirobbantója egyértelműen az usa és közvetve fuckrajna. Európát csak ilyen féreg, korrupt banda ne védje meg, nem kérünk belőlük. Aki megvédheti európát az usa, hogy beszüntetteti a háborút.
sternerregnix
2024. június 03. 16:20
Ukrajna totális vereségébe kevesebben halnak bele, mint az évekig tartó háborúskodásba. Bárhol rögtön aláírnám, hogy ukrajna feltétel nélkül kapituláljon. Nem kellett volna engedniük hogy az usa megdöntse a választott kormányukat. Nagyon kemény árat fizettek érte, de sajnos ennél már csak rosszabb lehet rájuk nézve.
Hencsike
2024. június 03. 15:58
Annácska, ennél nyakatekertebb érvelést még az életben nem hallottam, meg ekkora hazugságot sem! Az oroszok fenyegetik Európa határait és Ukrajna a nagy honvédő sereg.? Nem tudom mit szedsz, csaxólok, maradandó károsodást okozott.
Élő Éva
2024. június 03. 12:58
A vers folytaása: Legszebb fiad adtad a hóhér kezébe, Fészket rak a halál szeretőd szemében, Gyalázattal fogan szüzek tiport teste, Kitépett magzatuk szemétdombra vetve. Irgalom Istene, adj menedéket, Fogadd be Uram a véres csecsemőket! Omló vérből van a győzelem palástja, Emberkoponyából rakva koronája, Káin bélyegével megpecsételt népe, Özvegyek és árvák, megannyi kísértet. Irgalom Istene, adj menedéket, Fogadd be Uram a véres csecsemőket! A véres magzatok csak szállnak, csak szállnak, Tornyot emelnek az Úr haragjának. Tüzet gyűjt fejedre, iszonyú lánghoz, A saját anyád lesz, majd aki elátkoz. Irgalom Istene, adj menedéket, Fogadd be Uram a véres csecsemőket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!