Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Így köszöntötte Orbán Viktor a hazatérő Liu fivéreket (VIDEÓ)

2024. május 12. 10:00

A gyorskorcsolyázók a miniszterelnök mellett Hszi Csin-ping kínai elnökkel is találkoztak.

2024. május 12. 10:00
null

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ahogy arról beszámoltunk, visszatértek Magyarországra az olimpiai bajnok Liu fivérek, akik Orbán Viktor miniszterelnökkel és Hszi Csin-ping kínai elnökkel is találkoztak Budapesten. A magyar színekben olimpiai aranyérmet szerző, majd Kínába „igazoló” Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang hosszú idő után tették ismét tiszteletüket hazánkban.

Nem fáj a szívünk, mert kevés nemzet mondhatja el magáról, hogy adott olimpiai bajnokokat Kínának”

– fogalmazott Orbán Viktor kormányfő a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 388 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 03:20
🍓 ️ ­É­­r­t­­­é­­k­­­e­­l­­d­­­ ­a­ ­­s­­­z­­e­­x­­i­­­ ­p­­u­­­n­­c­­­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
CsaGaMih
2024. május 12. 16:48
Komolyan mondom, nem értem "Kedves liberális barátaink" (Copyright dr Kiss Rajmund) sírámait, panaszait, zok-szavát. Humor nélkül lehet élni, de minek?!? Arra kérem őket, nevezzenek meg akár egy NAGY államot is, amelyik ilyen finoman, ilyen humorosan, ekkora barackot nyomott volna a hatalmas Kína buksijára. Nos? :-) Pedig méretekben valóban kicsik vagyunk. (De szellemben legalább hatalmasak... :-) ) Még Hszi-nek is belerebbent a szempillája :-). Csak nézzétek meg jól a fényképet! :-). Erre büszkének kell lennünk, nem búsongani miattuk! :-)
pbetti87
2024. május 12. 15:14
Azért aki kiáll fotózkodni vigyorogva azzal az okmánnyal, ami tanúsítja, hogy már hivatalosan nem magyar többé, azért az bennem igencsak nagy kérdőjeleket vet fel a magyarságot illetően. Meg nem két nap alatt pattant ki a kis fejükből a Kína iránti mérhetetlen nagy hazaszeretet. Ingyen lelépni, pörgetni az időt a nyomtalan eltűnésekkel, edzőtáborozásokkal (magyar pénzből). Vagy rosszul emlékszem, és nem ez ment 2 éve? Idegenek egy idegen országban.
ekeke1
2024. május 12. 14:20
Novicsok-5 Annyi biztos, hogy ezek az agyvelő nélkül született fideszes kommentelők ritka hülyék. Amnézia a köbön, elfelejtjük a múltat, tényeket letagadnak," Valóban? Mikor az árpibácsijuk koszorúzott a Tienanmen téren,ki volt oda? https://mandiner.hu/velemeny/2017/05/olah-gellert-miert-alszent-hazug-az-amit-a-baloldal-csinal-orban-kinai-latogatasa-kapcsan Mikor a Bank of China érkezett Budapestre és fekete jános elvtárs került az igazgatóságba, ki ünnepelt? https://www.portfolio.hu/bank/20030121/indul-fekete-janossal-a-bank-of-china-hungaria-rt-27033 Mikor a D209 próbálkozott a kínaiakkal,az ugyanúgy reál politika volt mint Putyin.. Szemlőhegyen... https://hvg.hu/gazdasag/00000000004DB283 Figyelem a hvg cikk címére: Medgyessy: Magyarország Kína EU-hídfőállása lehet A kormányfő arra biztatta a kínai üzletembereket, hogy tekintsék Magyarországot térségi hídfőállásnak az EU-felé. Medgyessy azt is felvetette, létesüljön Budapesten tizenkét osztályos kínai tannyelvű iskola. Muhaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!