Ideológiai harc, ez, mert ez egy ideológiai Unió kezd lenni

2024. szeptember 02. 13:59

Nézze meg mindenki a migrációt, amivel a nyugati liberális elit éppen a dugájába dől. Kinek volt igaza? Szép lassan mondom: Magyarországnak.

2024. szeptember 02. 13:59
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: STR / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„Magyarország egyik részvényese az EU-nak, és nem lehet vele szimpátia vagy antipátia alapon másként bánni. Befizeti a tagdíjat, és végrehajtotta, amit «kértek» tőle – és tovább folyik a packázás. Mi ez? 

Ideológiai harc, ez, mert ez egy ideológiai Unió kezd lenni.

Egyébként nézze meg mindenki a migrációt, amivel a nyugati liberális elit éppen a dugájába dől. Kinek volt igaza? 

Szép lassan mondom: Magyarországnak.

És Ukrajnán sem fognak segíteni. Majdhogynem semmi nem történt 2.5 év alatt az európai hadiipar újjáélesztése terén, egy nagy beszélő, tetszelgő és moralizáló gépezetté változtatták Európánkat.

Az EU gépezete tud packázni egy közepes tagállammal (ma velünk, holnap mással), és nagyjából ennyi. Akinek ugyanis nincs fegyvere, a nagy sakktáblán nincs szava, és teljesen alkalmatlannak bizonyult a Bizottság, az EDA, stb, a fegyvergyártás felfuttatására. Máig nincsUkrajnában az 1 millió 155mm-es lövedék, amit Borell tavalyra ígért – de ez csak egy példa, szinte semmi értelmeset nem csináltak.

Mindenki élhet a kis ideológiai barlangjában, de ez a való világ.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alfonzo
2024. szeptember 02. 22:32
a fotót nézve most mi következik? Cumi, csontig
Hangillat
2024. szeptember 02. 22:04
Galambot ígértek, ígérnek, szép, sült galambot. Mindenki várta, hogy a dtone-hozta sült galamb a szájába repüljön. Szájbavágó szájbarágás volt a zöld plasztik locsi-fecsi loscolókannalenáktól. Izgató várakozás, de már sül az agyaggalamb..a nehézipari fegyverkezés. Eurokraták, interkontinentális internácik, EU uninácik Idiótakraták, ideológi sültbolonok az EU színpadon, de meddig, a soros gertyás plüssmacikig?
zakar zoltán béla
2024. szeptember 02. 20:57
A zongora nincsen a képen. Hol van? A CDU keresztény? Demokrata?
Felvidéki MAGYAR
2024. szeptember 02. 20:33
Ez nem "kezd lenni", hanem már 10 éve az is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!