Forgács István: Drága a Balaton? A meki is drága, a cigi meg kva drága!

2024. július 18. 06:59

Kifejtette, ahelyett, hogy valaki drágállja a balatoni árakat, „tessék inkább gondolkodni és értelmesen cselekedni. [...] Aki nem képes rá, az maradjon otthon, de nyilván belehalna, ha nem jöhetne el és nem kiabálhatná ki a világba a saját lelki nyomorát.”

2024. július 18. 06:59
View of the Blue Ribbon - Round the Lake Balaton Race on

Nyitókép: SOPA Images

Forgács István klaviatúrát ragadott a Balaton drágasága miatt fanyalgók kapcsán. Facebook-posztjában leszögezte, hogy 

sok a hiszti”,  

és meg is indokolta, hogy miért:

„ – a fél ország kap SZÉP kártyára utalást a fizetése mellé. Ezek a kártyák strandbelépőre és sok helyen szállásra, vagy akár étkezésre is validak

 – ha nincsen autó, akkor a családok egy vödör kedvezménnyel utaznak. (sajnálom, hogy a vonat zsúfolt, de más országokban sincsen ingyen limuzin)

 – ha van autó, akkor nem kell feltétlenül a tóparton lakni abban a néhány napban – feltéve, hogy mindenáron klasszikus nyaralást akar az ember. Bónusz: minden 5 kilométeren ott egy Aldi, Lidli, Penny, ahol még mindig elfogadható áron lehet vásárolni. És akkor nem kellene a strandon nyekegni, hogy »Béééééla, 800 az üditttttőőőő!«”

Ezt is ajánljuk a témában

Kifejtette, hogy ahelyett, hogy valaki drágállja a balatoni árakat, „tessék inkább gondolkodni és értelmesen cselekedni. Főleg, ha szülő vagy, srácaid vannak és hajlandó vagy okosan tervezni és értelmesen dönteni. Aki nem képes rá, az maradjon otthon, de nyilván belehalna, ha nem jöhetne el és nem kiabálhatná ki a világba a saját lelki nyomorát.”

Ugyanis, 

„a Balaton nem olcsó. [...] Sőt, a Meki, a KFC és a Burger King sem olcsó. A cigi meg kva drága”.

„Meg a hajfesték és a micellás víz is drága. A gumicukor is az. Meg az eper, meg a szalámi, meg a rohadt fesztiváli karszalag is. De Kuba biztos olcsóbb. Moldováról nem is beszélve. Aki cserélni akar, induljon bátran” – zárta posztját Forgács.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­s­­­z­e­­x­­­i­­ ­­­p­­u­­­n­­c­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Conduct
2024. július 18. 19:08
Hagyjatok békén!Nyaraljatok Balatonon!Soha ne legyen nagyobb örömötök!Csak segíteni akartam.
Korn
2024. július 18. 12:51
A 90-es években sokkal drágább volt. Igaz igénytelenebb is volt, a magyrokat kinézték mindenhonnan és mindent a maffia tartott a kezében. Most sokkal nyugisabb, rendezettebb és minden annyiba kerül, mint a környező településeken. Mi minden héten lemegyünk legalább kétszer és jól érezzük magunkat.
connorj
2024. július 18. 11:32
Ez gáz: www.nytimes.com/1987/08/15/business/patents-a-method-to-alter-atmosphere.html hvg.hu/tudomany/20240130_agy_szamitogep_interfesz_neuralink_chip_beultetes_telepathy_telepatia_gondolatvezerles m.youtube.com/watch?v=XSeZDkRvuk8&t=7s&pp=ygUlYWhyaW1hbiBpbmthcm7DoWNpw7NqYSBhIGhhcm1hZGlrIMOpdg%3D%3D youtu.be/oeC3MOuBfSg?si=3AFqudf-fcsz_ao6 TEHÁT: SZÜKSÉGE VAN A NEMZETNEK RÁTOK. m.youtube.com/results?sp=mAEA&search_query=dobog%C3%B3k%C5%91+magyar+a+sz%C3%ADvcsakra#searching vasarnap.hu/2019/01/09/a-budai-varbol-orzi-a-nemzetet-szent-mihaly-szobra/ napfenyes.hu/cikkek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!