Best of Szabó Tímea – avagy kevesen tudnak úgy elkattanni, mint a Párbeszéd sztárja!

2023. augusztus 07. 15:11

Összeszedtük az egyszázalékos párt leghangosabb képviselőjének legerősebb kijelentéseit. Íme.

2023. augusztus 07. 15:11
null
Bokor Gábor

Szabó Tímea a legnagyobb politikai uborkaszezon alatt is képes olyan habzó szájjal fröcsögni, hogy rögtön címlapokra kerül. Így tett legutóbb is: csütörtökön egyszemélyes rögtönítélő bíróságokat megszégyenítve bűnözőzött le közszereplőket, most épp a Megafon munkatársait. Szabó közösségi oldalán megosztott bejegyzésében azt írta:

„így hazudnak nekünk a közpénzmilliárdokból fenntartott Megafon-medúzák. Közpénzből. A mi pénzünkből. Újságírók? Nem. Bűnözők? Igen.”

Kapcsolódó vélemény

Felhévizy Félix

Magyar Nemzet

Idézőjel

Csúnyán belerondított a nyárba.

A Párbeszéd országgyűlési képviselője a szervezet megmondóembereit az Orbán-kormány „tolvaj senkiházi propagandistáinak” titulálta. Nem kell sokat kutakodni az interneten, ha a képviselő legmegbotránkoztatóbb kijelentéseit keressük. 

Bár a parlamentben rendre ő a leghangosabb, a kamerák előtt a bátorság alábbhagy. Idén márciusban, miután nem volt hajlandó válaszolni Bohár Dániel kérdéseire, a politikus nemes egyszerűséggel rácsapta az ajtót a riporterre.

Ezt is ajánljuk a témában

Akkor sem volt túlságosan boldog, amikor Bohár azt kérdezte tőle, mennyire szabályos (fun fact, semennyire – a szerk.), hogy rendszám nélkül közlekedik autójával. Szabó ugyanis szimplán egy papírlapra firkantotta a Toyotájának a rendszámát, amely finoman szólva is a KRESZ-be ütközik. Ennek ellenére teljes magabiztossággal jelezte, jól van ez így.

Ha már kamerák: Szabó Tímea annak sem örült, amikor szerény televíziós karrierem során a Képviselői Irodaház előtt kérdeztem volna a Városháza-botránnyal kapcsolatban: a képviselő épp telefonhívást mímelt, majd kedvesen lehülyegyerekezett. 

Te eszetlen! Beszélek, te hülyegyerek, hát baszki, tényleg! Ezt nem hiszem el!

– fogalmazott. Az ominózus felvételt IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

Ezt is ajánljuk a témában

A tavaly év végén lezajlott katari labdarúgó világbajnokság során Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője közölte, hogy egy „fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok”. Ezt sem hagyta szó nélkül Szabó, aki reakciójában a következőképpen fogalmazott

Istenem, te ostoba, rasszista bugris, te! Legalább tisztában lennél azzal, amit írsz, de még ahhoz sincs elég agyad! 

Ezt is ajánljuk a témában

Tavaly, az őszi parlamenti ülésszak idején, egy vita során annyira átszellemült a párbeszédes politikus, hogy a „lex megdöglesz törvény”-t emlegetett. Orbán Viktor válaszában úgy reagált, hogy ha emberekről beszélünk, „azt a kifejezést, hogy dögöljön meg, talán mellőzhetnénk!”.

Szintén kiemelkedő politikusi teljesítmény volt a baloldali képviselőtől, mikor a Hableány katasztrófája után egy parlamenti felszólalásában a kormány egyes képviselőit nevezte meg felelősnek a tragédiáért. 

Önök bűnösök! (...) Az önök harácsolása és felelőtlensége okozott egy nagyon durva katasztrófát!  

– fröcsögte Szabó Tímea.

Orbán Viktor úgy reagált, hogy harminc éve teljesít szolgálatot az Országgyűlésben, de ilyen ízléstelen hozzászólást még sose hallott. 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petronius50
2023. október 19. 09:49
Most komolyan, ez a nő egy politikus??? A baloldalon régen voltak olyan arcok (Kovács L., Medgyessi P. akikkel ugyan nem értettem egyet, de legalább tiszteltem őket, mert egy alapműveltséget fel tudtak mutatni és megfelelően kommunikáltak. Timike kocsmárosnak elmenne, de sajátos stílusával szégyent hoz a magyar politikai "elitre".
papalimapapa
2023. augusztus 11. 12:45
Szabó T. egy büdösszájú prosztó búgócsiga. Fehúzták és addig pörög, amig el nem dől. De azt nekünk nem kell kivárni. Rugja már fel valaki ezt az elmebeteg görcs luvnyát! Vagy toljon be ennek a picsának egy kis izomlazítót! Amióta a színpadon van egy merő görcs az egész fehérjehalmaz. Szar lehet így élni. De ez és a fajtája nem is érdemel mást. Miféle csürhe lehet az, amelyik ezt óbudáról beszavazta a parlamentbe?
Krupp Skya
2023. augusztus 09. 07:32
Özvegy CIA-né. Lelked már a ciáné.
gekk
2023. augusztus 08. 00:55
Gábolka, mennyi közpénzt kaptál ezért a kis mocsokért? Jó ilyen gerinctelen szoponcnak lenni? Nézd, mennyi ostoba, moslékzabáló fidesznyiket sikerült előcsalogatnod az odújából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!