Ez történt volna a DK szerint, ha a Fidesz nyeri a 2018-as választást

2022. február 02. 10:37

Nem öregedett jól.

2022. február 02. 10:37
null

Újra felbukkant a Demokratikus Koalíció 2017-ben készített kampányvideója, ami azt fejtegeti, hogy mi történt volna, ha 2018-ban a Fidesz nyeri a választást.

A rövid videó első megállapítása az, hogy a Fidesz kiléptetné Magyarországot az Európai Unióból. „A kilépés után az EU senkit sem véd majd meg Orbántól” – hangzik el a videóban.

A DK szerint választásokat sem tartanak majd többé, és senki sem számoltathatja majd el a kormányt az eltűnt közpénzek miatt. Az EU-kilépés újabb következménye az lesz a Gyurcsány-párt szerint, hogy a nyugati cégek elhagyják majd Magyarországot, és így tízezrek kerülnek majd utcára. Ők ráadásul – európai állampolgárság híján – külföldre sem fognak tudni menni a videó szerint.

A 2018-as Fidesz-győzelem után a magyar gazdaság a csőd szélére kerül majd a DK szerint, ami vágtató inflációhoz és dráguláshoz vezet majd. „A nyugdíjak pár hét alatt értéküket vesztik” – viszi be a mélyütést a törzsszavazóknak a Gyurcsány-párt.

A Fidesz győzelme után a DK a bankok kivonulását is vizionálja, ami azzal is jár majd, hogy megszűnnek a bankszámlák és eltűnnek a megtakarítások.

A kilépés Orbánnak örök hatalmat, a magyarok számára nemzeti tragédiát jelentene” – összegez a Demokratikus Koalíció videója.

Önök szerint mennyi valósult meg a DK riogatásaiból?

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chronozon
2022. február 04. 09:58
"nem igaz vádakkal választást nyerni, az nem igaz országhoz vezet"
anaconda
2022. február 04. 09:38
Nagyon jó! Ezt a Fidesznek a választásokig minden nap fizetett hirdetésben kellene közzétennie. Akkor biztosítva lenne az újabb 2/3, vagy talán a 4/5.
zovirax
2022. február 04. 05:52
Ez tökéletesen megmutatja, hogy milyen jellemtelen sz@rkavaró gyülevész csürhe ez a DK...
simonvitéz
2022. február 03. 14:36
Mondjuk annak örülnék ha Orbán legalább megszavaztatná a népet, mit gondol 20 évvel az EU csatlakozás után erről a gittegyletrol. Ha már annyi nemzeti konzultáció van, talán ez sem kellene, hogy tabu legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!