A Nyugat csak hitegeti Ukrajnát? – Mandiner Stratéga Demkó Attilával Tusnádfürdőn

2024. július 30. 18:56

Kérdéses, Ukrajna hogyan tudja tovább folytatni a háborút. A Nyugat lehetetlent ígér Ukrajnának a NATO-csatlakozás ügyében. Mandiner Stratéga Demkó Attilával, az MCC Geopolitikai Műhely vezetőjével.

2024. július 30. 18:56
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Európa már nem tud elég támogatást adni Ukrajnának
  • Kamala Harrisre azok is el fognak menni szavazni, akik utálják Donald Trumpot
  • Lehetetlent ígérünk az ukránoknak a NATO-csatlakozással
  • Minél rosszabb Ukrajna helyzete az oroszok annál többet fognak kérni

A teljes műsor itt tekinthető:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. július 31. 02:33
Költői kérdésünk következik. Hogyan robbantod le magadról az összes álszent hülyét?
SzkeptiKUSS
2024. július 30. 22:46
Ukrajna kivérzett. Gazdaságilag is és emberben is a 3. éve tartó háborúban. Megjelentek a reguláris Nato csapatok? Nem! Meg fognak érkezni? Nem! Az oroszok a hivatásos sereg mellé zsoldosokat alkalmaznak és nem soroznak. Ha bajba kerülnének meg tudnák többszörözni a létszámot? Igen. Az ukránok is? Nem! Ez kb 1 éve tudható volt, csak a hülye, vagy lefizetett, megzsarolt ukrán vezetésnek jó volt hinni benne.
Nasi12
2024. július 30. 22:21
A zenebohóc szinházi stábja nem fogja fel mi a nyugati érdek. Nem az orosz legyözése. Hanem ukrajna javainak megszerzése. Csak annyi támogatást kapnak, hogy minnél rosszabbul álljanak. Ergo több hitel, több föld eladás, több privatizáció, több helyreállitás. Semmilyük nem marad. Kifosztott földönfutók lesznek.
balbako_
2024. július 30. 20:09
Már most az amerikaiak kezdenek kifarolni a költségeket szépen Európára tolva, de még a legszervilisebb nyugati kormányoknak is egyre kínosabb a háború folyvást növekvő költsége. Egyre nehezebben tudják a népük torkán lenyomni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!