Konzervatív recept

2023. május 05. 09:13

Nem a migrációra, nem a genderre, nem a háborúra!

2023. május 05. 09:13
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Lelkesítő és gondolatébresztő. Ez a két jelző hangzott el legtöbbször Orbán Viktor beszéde után a CPAC Hungary konferencia szünetében. Ezt érezhették a külföldi vendégek is, akik szép számmal tették tiszteletüket a Magyarországon második alkalommal megrendezett konzervatív találkozón. Különösen azokban a pillanatokban, amikor a kormányfő felajánlotta minden megmaradni akaró nemzet számára a progresszív liberálisok legyőzésének receptjét. Annyi az egész, hogy a választás előtt fel kell írni a zászlóra: Nem a migrációra, nem a genderre, nem a háborúra!

Jól felismerhetővé vált az elmúlt években, hogy a nemzetközi újbaloldal mindenféle identitást el akar törölni, de végső célja a nemzetállamok felszámolása. 

Feltehetően abból a marxista téveszméből kiindulva tervezték el a globalista pusztítást, amely szerint a történelemben lezajlott nagy kataklizmák a nemzetek egymás közötti ellenségeskedéséből fakadtak. Áltudományt is kreáltak e hamis gondolat köré, amely egyenesen potenciális tömeggyilkosnak minősíti azt, aki identitását etnikai alapon határozza meg. Így lett a nacionalista szitokszó, így vált nácivá a balliberálisok szemében minden, ami nemzeti. Összejöveteleiken párás szemmel éneklik a minősíthetetlen ostobaságot, miszerint a múltat végképp el kell törölni, a történelemnek vége, ez a harc lesz a végső, a világnak nemzetközivé kell válnia. Nem veszik észre, hogy ezzel épp azokat az értékeket támadják, amelyek a Nyugatot az élre segítették a civilizációk kíméletlen harcában. Egészen elképesztő ellentmondás, hogy épp a liberálisok lettek a szabadság legádázabb ellenségei. Hazátlan ember ugyanis nem lehet szabad – fogalmazott a miniszterelnök. A gyökértelen, identitását vesztett, közösségeiből kiszakított emberek kiszolgáltatottan kóvályognak a világban, szabad prédájává válva a kíméletlen testi, lelki és anyagi kizsákmányolásnak. A nemzetállamok elleni összehangolt támadást finanszírozó magánpénz-birodalom milliárdosainak éppen ez a célja.”

***

***

Nyitókép: Orbán Viktor a tavalyi CPAC Hungary-n (Fotó.Mátrai Dávid)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 05. 19:47
Ottó,az ifjugárdista,komoly..Bruhaha
nick89
2023. május 05. 12:12
És nem a kínaivírusra is!
Marslaki
2023. május 05. 11:28
A Miniszerelnök beszéde szerintem is remek volt. Tényleg nagyobb nyilvánosságért kiáltott már, mint amit Tusványoson kapott, bár azok is mindig idézve voltak innen vagy onnan.
NERbot
2023. május 05. 11:04
Nem tudom, Gajdics Ottó milyen dzsenderhez tartozik. De az biztos, hogy már annak idején a KISZ-ben hatalmas Orbán-rajongó volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!