Bill Gates, az idős amerikai filantróp és az ő pedofil barátja

2021. május 13. 17:56

Bill Gates rossz társaságba keveredett. Nem, nem a közismert gyíklény páholyra gondolunk ezúttal.

2021. május 13. 17:56
Szalma György
Kontra

„Nemrég látott napvilágot a hír, miszerint Bill és Melinda Gates házassága menthetetlenül megromlott, ezért hamarosan külön utakon folytatják az életüket. Mint kiderült, a válást Melinda Gates kezdeményezte, aki megszellőztette azt is, hogy kapcsolatuk megromlásában nagy szerepet játszott az, hogy Bill Gates baráti viszonyt tartott fenn Jeffrey Epsteinnel.

A válási indok ismeretében akaratlanul is felvetődik az emberben néhány kérdés Bill tisztességét illetően.

Csak és kizárólag azért adott be válókeresetet Melinda Gates, mert férje találkozgatott a közismert pedofil bűnözővel? Csak a találkozások ténye miatt? Ennyi elegendő a bizalom és a szeretet megrendüléséhez, vagy tudomása van a baráti kapcsolat egyéb részleteiről is?

Azt gondolom, hogy amennyiben Melinda Gates biztos lenne férje ártatlanságában, azaz abban, hogy nem követett el semmilyen szörnyűséget Epstein vendégekén, akkor nem keverné gyanúba azzal, hogy a válás okaként a közismert pedofil bűnözővel fenntartott kapcsolatát jelölje meg. Ezzel ugyanis komoly bűncselekményekkel hozta áttételesen kapcsolatba férjét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2021. május 13. 23:45
A Netflix sorozata nagy csalódás volt. A válást illetően: nincs kizárva, hogy én tévedek, de a nyugati újságokban csak feltételezik, hogy Epstein miatt van a válás, nem pedig azért, mert a felesége mondta. Furcsa is lenne 8 év után. Az egész egy indiszkréció miatt lett felkapva, 2013-ban Melinda valakinek elmondta, hogy Epstein számára nagyon ellenszenves, és ez a valaki, most elmondta egy újságírónak. Mindenesetre csoda, hogy eddig kibírta, igaz, nem szenvedett szükséget, és nem is fog. A gyerekeik szépek, de a génjeik...
dglaj
2021. május 13. 23:24
Kedves Szalma György, jó a cikk... Rámutat egy-két dologra, fejétől bűzlik a hal...
civis72
2021. május 13. 23:12
Epstein is úgy fog bevonulni a libernyák legendákba , hogy katolikus pap volt
józan paraszti ész
2021. május 13. 22:06
Lehet a dologban valami, mert a baloldalon nagyon neki estek. De az is lehet, hogy a pedofilok és egyéb aberráltak összetartanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!