Miniszterelnökteszt

2012. szeptember 24. 10:38

Bár szereti elvhű és igaz embernek láttatni magát, a gyakorlat alapján egyértelmű, hogy a politikai haszon fontosabb számára az erkölcsi igazságnál.

2012. szeptember 24. 10:38
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
NOL

Legtöbben azt róják fel neki, hogy hazugsággal került kormányra: lényegesen nagyobbnak mutatta a gazdasági mozgásteret, mint amekkora az valójában volt, és azt ígérte, hogy megszorítások nélkül tudja új fejlődési pályára állítani az országot. Legnagyobb hibája azonban az, hogy ideológiai alapon mesterséges törésvonalakat hozott létre és mélyített el a társadalomban, lehetetlenné téve a közös célok megtalálását, a konszenzust és a kooperációt. (...)

A hatalommegszerzésében tehetséges, a kormányzásban viszont kevéssé: kormányfői működése során az ország problémái nem enyhülnek, hanem inkább eszkalálódnak, a társadalmi feszültségek növekednek, és egy szűk, a kormányzathoz közel álló csoportot leszámítva a legtöbben azt érzékelik, hogy romlik a helyzetük.

Kedves olvasó! Ha ön úgy véli, hogy a fentiek leginkább Gyurcsány Ferencről szólhatnak, szavazzon bátran 2014-ben is a Fideszre. Amennyiben Orbán Viktort ismerte föl a jellemzésben, akkor szíve valószínűleg politikai értelemben is a baloldalon dobog. Ha netán úgy látja, hogy a leírás többé-kevésbé mindkettőjükre ráillik, akkor megnyugtatásként közöljük: a potenciális választók negyven százaléka hasonló dilemmákkal birkózik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2012. szeptember 24. 19:11
Miki cseszd meg ti nem törés vonalat hoztatok létra hanem 22.000 milliárd hiányt. Direk írtam létre helyett létrát mert ekkora hiányhoz már létra kell legalább egy 11.000 milliárd fokos.
Secnir
2012. szeptember 24. 16:31
beszarás az itt leledző hibbantak el sem hiszik (el sem tudják képzelni) hogy egy újságírónak ÖNÁLLÓ véleménye legyen, ami független a kenyéradójától! Nahát! milyen világot élünk! :D csak kacagni tudok rajtatok...
gabuci
2012. szeptember 24. 14:00
Én orbánra tippelek
nyugalmazott tanár
2012. szeptember 24. 13:59
Tesztelt a böszmédet, majd lökd az orra alá. Hátha magába száll és a kardjába dől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!