Egy mondat a zsarnokságról

2012. február 21. 07:26

Amikor orvosok és szakdolgozók tömegével keresnek boldogulást külföldön, akkor lopakodik és terebélyesedik a zsarnokság az egészségügyben is.

2012. február 21. 07:26
Kökény Mihály
Népszava

„Amikor orvosok és szakdolgozók tömegével keresnek boldogulást külföldön, amikor egzisztenciálisan elbizonytalanított és állásuk újrapályázására kényszerített kórházvezetők sem tehetik azt, amit lelkiismeretük és tudásuk szerint tenniük kellene, akkor lopakodik és terebélyesedik a zsarnokság az egészségügyben is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. február 22. 06:57
Kék a Kökény recece rákúrtatok hehehe. Elfogyott a nyugdíjas kenyere.
Szonja
2012. február 21. 17:56
A röntgengép elszáll a medikusok kirepülnek papit nyammognak fogatlan öregek a belgyógyászaton az éjszakás tengerpartról álmodik és felettünk elrepül egy nokiásdoboz
Krupp Skya
2012. február 21. 17:08
Igaza van Kökény elvtársnak az volt a demokrácia, amikor évente lehetett kiemelni az egészségügyből ezermilliárdot a akkor még demokrácia volt! Kék, Kökény Demokrácia volt, a kémcsőben a János korházban a lift helyett mozgó lépcsőben. Demokrácia volt az olcsó árban a végbélből kiömlő bélsárban, demokrácia volt a déli szélben A végbélbe hatoló miniszter péniszében reggel, éjjel, este és délben Csak néha szólt egy tompa colt Mindenhol csak demokrácia volt.
slomovicz
2012. február 21. 14:20
Egy mondat? Te nagyon hülye. Ideje volt benneteket eltakaritani a választóknak , mert még a mondatokat is lopjátok mástól. Saját ötlet - egy szál se. Mivel beleszerettetek ebbe az "egy mondat a bla..bla--ról" szösszenetbe, most mindenre rákasztjátok. Egy mondat Kökény Mihályról.: "Egy tehetségtelen, bukott politikus"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!