Brutális arcba talpalás az Ázsia-kupán – ilyet még biztosan nem látott (VIDEÓ)

2024. január 18. 20:48

Büntetés nélkül megúszta a libanoni játékos.

2024. január 18. 20:48

A Kína–Libanon találkozó gólt ugyan nem hozott, kirívóan sportszerűtlen jelenetet azonban annál inkább. A Katarban zajló labdarúgó Ázsia-kupán a libanoni válogatott védője, Khalil Khamis brutálisan arcba talpalta ellenfelét, tette ráadásul megdöbbentő módon megtorlatlan maradt, a játékvezető még sárga lapot sem adott büntetésképpen.

A 14. percben felszabadítási szándékkal emelte magasra a lábát a védő, de nemcsak a labdát találta el, hanem Taj Vaj-cunt is arcon rúgta, majd a térdével is eltalálta a játékos fejét. A kínai középpályás a fájdalmai ellenére végig tudta játszani az összecsapást, és a „bűnös” is a lefújásig a pályán maradt.

Fotó: Karim Jaafar/AFP

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2024. január 19. 03:16
Nem volt az rossz meccs, iiii
iimre
2024. január 19. 03:00
Kína és Libanon szintjén nem is vár többet senki… :DDD
Kozmosz
2024. január 19. 02:51
Itt a meccs, ha valakit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=Jp3QkfqtZWA&ab_channel=CBSSportsGolazo-Asia
DrPepper
2024. január 19. 02:23
A védő előbb tisztán elrúgja a labdát, amikor a támadó, aki majdhogynem belefut a lábába, még viszonylag távol van. Nem tűnik szándékosnak. Az esetet egyébként megvarozták, és ennek alapján döntöttek hogy nem tekintik "reckless challenge"-nek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!