Óriási pofonba szaladt bele Zelenszkij: „Minket nem érdekel, mit gondolnak a »prominens« ukránok”

2024. szeptember 22. 16:49

Kemény üzenet érkezett az Egyesült Államokból.

2024. szeptember 22. 16:49
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

Több, reálisan gondolkodó amerikai is világosan kifejtette már (köztük Robert F. Kennedy Jr. is), hogy a nagy hatótávolságú rakétatámadásokra vonatkozó korlátozások feloldása azt jelentené, hogy a NATO „háborúban áll” Moszkvával. Ez az érvelés abszolút logikus, főleg ha tudjuk, Oroszország több vezető politikusa is világosan kifejtette már a téma kapcsán a véleményét.

Ezzel szemben nemrég a The Kyev Independent megpróbálta ezt az érvelését teljesen kétségbe vonni – szúrta ki a Magyar Nemzet. „Megkérdeztünk neves ukránokat, mit gondolnak a cikkről” – fogalmazott az ukrán lap.

A hírre azonnal reagált Scott Ritter, egykori amerikai hírszerző tiszt.

Scott Ritter az X-en közölte, hogy „az Egyesült Államok polgárait nem fogja érdekelni, mit gondolnak a »prominens« ukránok”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2024. szeptember 22. 23:19
scott ritter fekete öves putyinista, elitélt pedofil. példás igazodási pont a mandiner csürhének.
B_kanya
2024. szeptember 22. 22:15
Kovács UbulB_kanya 2024. szeptember 22. 20:33 "(Őszintén meglepődtem, hogy ez a féreg még az USA-ban van és szabadlábon.)" Még murica nem nulandisztán, de már érkezik hozzájuk a daliás 1990-es évek...
B_kanya
2024. szeptember 22. 22:13
Kovács UbulB_kanya 2024. szeptember 22. 20:30 "Amerikai hazaárulóként az FBI/CIA listáján is." Bár bizonyíték még nincs. "A szintén állampolgár Gonzalóért is hogy törte magát az USA ;)" Ahogy ez libdemben szokás, általuk pénzelt külföldi terrorállammal öletik meg az ellenzéket... Át kellene vennünk vajon? Hanyadikon laksz, bibike?
Bynortx
2024. szeptember 22. 21:30
Az amerikai gazembereknek jó móka ukrán emberek életével és országával játszani. De a leg szégyenletesebb dolog, ha valaki ilyen gazembereknek akar megfelelni és a saját országát és állampolgárait viszi a vágóhídra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!