A magyar kormány is reagált a csipogó-ügyre

2024. szeptember 18. 17:29

Kovács Zoltán közölte, nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot az ügy hazánk szempontjából.

2024. szeptember 18. 17:29

Nyitókép: Getty Images / Steven Puetzer

 

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az iszlamista félkatonai szervezet, a Hezbollah emberei által használt személyi hívókba külföldi források szerint darabonként 3 gramm robbanószert tettek, s ez okozta a keddi robbanásokat Libanon szerte. Az incidenst követően több lap is azt állította, hogy a személyi hívókat egy magyar vállalat gyártotta, ezzel kapcsolatban lapunk korábban azt írta, hogy erre semmilyen bizonyíték nincs

Ezt is ajánljuk a témában

Szerda délután Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Facebookon ismertette a kormány álláspontját: 

A magyar hatóságok meggyőződtek arról, hogy az érintett cég egy kereskedő-közvetítő cég, nincs magyarországi gyártó- és telephelye, a bejelentett címen egy fő cégvezetője van, a hivatkozott eszközök pedig sohasem jártak Magyarországon.

Hozzátette, a további vizsgálatok során a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok valamennyi érintett nemzetközi partnerszolgálattal és társszervezettel együttműködnek.

Magyarország vonatkozásában az ügy nemzetbiztonsági kockázatot nem jelent – írta az államtitkár.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:39
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­k­e­l­­­d­­ ­­a­ ­­s­­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­u­n­c­­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
cccbasatu
2024. szeptember 19. 06:14
1000% -kal nőtt a terror fenyegetettség Magyarországon az Orbán rezsim idióta politikája miatt.Ha a béke szigete helyett itt is elkezdődik a fizikai terror akkor ez megpecsételi az Orbán rezsim sorsát még a választások előtt.Szóval terrora terror!
cccbasatu
2024. szeptember 19. 04:11
Hiába ágáltok és magyarázzátok nekünk hogy nem így történt ami történt a minibombákkal amelynek kétség kívül magyar cég is résztvevője.Ez a Hezbollah embereit nem hatja meg és itt is lesznek terror cselekmények ez már szinte biztos!Másrészt a vak is látja hogy Orbán bohócai Izrael pártiak ami csak olaj a tűzre.Nos idióta fidesznyikek imádkozzatok hogy ne így legyen mert az katasztrófális lesz rátok és a magyar nemzetre nézve is!
herden100
2024. szeptember 19. 00:00
AMERIKA AZ AMERIKAIAKÉ! 1.1 milliárd lakos 42 millió négyzetkilométer SPANYOL, ANGOL, PORTUGÁL tanítás az iskolában. ( Illegális migráció okafogyottá válik. ) BOSTON-MEXICOcity-BUENOS AIRES AUTÓPÁLYA SEATTLE-SANTIAGO del CHILE SZUPERVASÚT EURÓPAI UNIÓ SZERŰ INTEGRÁCIÓ NINCS MEG TILTVA 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!