Szárnyal Elon Musk és Donald Trump interjúja – már 25 millióan nézték meg

2024. augusztus 13. 18:08

A beszélgetést érdekes közjáték előzte meg az interneten.

2024. augusztus 13. 18:08

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Korábban beszámoltunk arról, hogy Elon Musk Donald Trumppal készített egy interjút, amelynek híre már a közzététel előtt nagy port kavart a nyilvánosságban, Thierry Breton, az EU belső piacért felelős biztosa, nyilvános bejegyzésében figyelmeztette Muskot az uniós jog alapján fennálló kötelezettségeire. Ezt a dollármilliárdos vállalkozó sem hagyta szó nélkül, keményen visszaszólt az EU-s biztosnak. Az ominózus interjút azonban sokan nem tudták nyomon követni, mivel a beszélgetést közvetítő oldalt úgynevezett terheléses támadás érhette. 

A kezdeti nehézségek ellenére a videó valósággal szárnyra kapott az interneten, már 25 millióan hallgatták meg a Tesla tulajdonos és Donald Trump interjúját. A beszélgetésben többek közt szóba került a Trump elleni merényletkísérlet, az USA déli határán kialakult migrációs krízis, a republikánus jelölt győzelme esetén felállítandó kabinet összetétele is, valamint a kormányprogram egyes pontjai, például a borravaló adómentessé tétele.

Elon Musk később újabb bejelentést tett, miszerint Kamala Harrissel, a Demokrata Párt elnökjelöltjével is interjút készítene. 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
europész
2024. augusztus 13. 22:03
Nem artana az usakoknak egy ilyen tandem. Talan normalis uzletemberek vezetnek azt a boszme nagy orszagot.
patriota-0
2024. augusztus 13. 20:42
Nekem az tetszett, hogy egy uniós agyhalott már élőre cenzúrázni akarta az interjút, és azt akarta, hogy ne élőben menjen. Gondolom, annak örült volna legjobban, ha Musk elküldi neki a kérdéseket, Trump meg a válaszokat, aztán megmondta volna, hogy melyik maradhat, és melyik nem. Ezek tényleg elmebetegek ott az unijóban!
Novicsok-5
2024. augusztus 13. 18:55
Két hülye okoskodik.
véna
2024. augusztus 13. 18:48
Feltehetne valaki egy magyar subot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!