Az ausztrál breaktáncosnőt teljesen letaglózta a gyűlölethullám, amit az olimpia óta kap

2024. augusztus 16. 08:21

Rachael Gunn arra kérte az embereket, hogy hagyják békén a családját és barátait.

2024. augusztus 16. 08:21
null

Nyitókép: Odd ANDERSEN / AFP)

A párizsi olimpián magát teljesen nevetségessé tevő breaktáncos, Rachael Gunn most a közösségi oldalán fakadt ki az őt és a családját ért méltatlan „támadások” miatt. A hirtelen világhírűvé vált breaktáncos az olimpián 3 selejtezőn 0 pontot szerzett, ezzel pedig mémszenzációvá vált.

Ezt is ajánljuk a témában

Az internetet ugyanis elárasztották a videók, amelyek Gunn tánctudását parodizálják, és sokan nemcsak gúny tárgyává tették, hanem egyenesen nevetségessé is. Egyesek odáig mentek, hogy őt hibáztatták azért, mert a breaktánc kikerült a 2028-as, Los Angeles-i olimpia programjából, azt állítva, hogy 

szégyent hozott nemcsak önmagára és az ausztrál breaktáncosokra, hanem az olimpiai eszmére is. 

Most Gunn maga is megszólalt, és lesújtónak nevezte a párizsi olimpia óta kapott visszajelzéseket, egyben arra kérte az embereket, hogy hagyják békén a családját és barátait. Az Instagramon közzétett posztjában Gunn köszönetet mondott a pozitív visszajelzésekért, és örömét fejezte ki, ha a performanszával némi vidámságot vihetett az emberek életébe.

Nem tudtam, hogy ez egyben ekkora gyűlölet előtt nyit ajtót, ami őszintén szólva elég pusztító volt

– fogalmazott Gunn.

„Nagyon szeretném megkérni a sajtót, hogy hagyják abba a családom, a barátaim, az ausztrál break-közösség és a tágabb utcai táncos közösség zaklatását. Mindenki sok mindenen ment keresztül ennek következtében, ezért arra kérlek benneteket, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket” – tette hozzá.

A breaktáncos által közzétett posztot itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burdisgarage
2024. augusztus 17. 15:00
Minden esetre az igazi break-esek jól rábasztak ezzel a ripaccsal.
Burdisgarage
2024. augusztus 17. 14:56
Szégyent hozott a kontinensére és mindenki, aki hozzájárult ehhez.
Gaz_pacho
2024. augusztus 17. 11:53
Aki a sarokra áll, ne csodálkozzon, ha kurvának nézik !
diodoro3
2024. augusztus 16. 14:39
Sokat ártott a break táncnak. Komolytalanná tette mint sport. Ha valakitől kritikát érdemel az azok a lelkes amatőr és profi táncosok, akik ezt komolyan veszik és sok-sok energiát fektetnek bele. Na őket köpte szemen ez a kvóta nő és maga az ausztrál szövetség aki ezt engedte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!